Neaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Kablolumu kablosuzmu arasında kaldım birinde şarj etme derdi var kablolu falan kullanılıyor mu bilmiyorum belki sorun yaşatır hızlı şarjı biter diyede vermek istemiyorum wireless almaya ikna edilmem gerek ve başka öneriniz varmı cloud 2-3 de hangisini onerirsiniz aklımda kablolu var hep kablosuzlarla ilgili hiç bir fikrim yok önerilerinizi bekliyorum
www.gaming.gen.tr
www.akakce.com
www.akakce.com
Corsair HS80 MAX Steel Gray 7.1 Surround Kablosuz Gaming Kulaklık (CA-9011295-EU)
Dolby Atmos Spatial Audio ile hassas bir şekilde sahnelenmiş üç boyutlu ses ipuçları sizi aksiyonun ortasına yerleştirir.
HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 727A9AA Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 3.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.250,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!