Merhabalar bugun cloud III s wireless kulakligim elime ulaştı normal bir durum mu bilmiyorum bir kac kisi de gördüm dolby acces tarzi uygulamalar varmış ayari bilen yardim edebilir mi yoksa iade edecegim.baska önerebileceğiniz kulaklik var mi 5k ya
mchose x9. şuan 3900-4000 arasına bulkabiliyosun stoğu biraz sıkıntı. geldiği gibi bitiyo. bizzat kullanıyorum aşırı premium ve çok iyi bi kulaklık. forumda bi arkadaş cloud 3 wireless den geçtiğini ve çok daha iyi olduğunu söylemişti kıyas olarak. razer kulaklık kullandıysan veya ekipman razer da da aşırı bi preium hissiyat var aynı hissiyatı veren bi kulaklıkMerhabalar bugun cloud III s wireless kulakligim elime ulaştı normal bir durum mu bilmiyorum bir kac kisi de gördüm dolby acces tarzi uygulamalar varmış ayari bilen yardim edebilir mi yoksa iade edecegim.baska önerebileceğiniz kulaklik var mi 5k ya
Ben de mchose x9 kullanıyorum memnunum. Hocam ayarlarinizi verir misiniz özelden fotograf ile de olurmchose x9. şuan 3900-4000 arasına bulkabiliyosun stoğu biraz sıkıntı. geldiği gibi bitiyo. bizzat kullanıyorum aşırı premium ve çok iyi bi kulaklık. forumda bi arkadaş cloud 3 wireless den geçtiğini ve çok daha iyi olduğunu söylemişti kıyas olarak. razer kulaklık kullandıysan veya ekipman razer da da aşırı bi preium hissiyat var aynı hissiyatı veren bi kulaklık