- Konu Sahibi Konu Sahibi
James Donkey in kulaklıklarında problem oluyor diye duydum birkaç arkadaşım şikayetçi o konudaFiyat performans istiyorsan James Donkey 711 alabilrsin yada gamepower medusa
James Donkey in kulaklıklarında problem oluyor diye duydum birkaç arkadaşım şikayetçi o konudaFiyat performans istiyorsan James Donkey 711 alabilrsin yada gamepower medusa
teşekkür ederim dostumkardeşim tavsiye ederim
Rampage Miracle-X4 Siyah RGB Led 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | Trendyol
Trendyol.com sayesinde Rampage ürününe çok özel indirimlerle sahip olabilecek ve alışveriş alışkanlıklarınızı değiştireceksiniz.www.googleadservices.com
Ben kendim 3 4 ay 710 kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Gayet memnunum pc bozuldu diye kullanamıyorum. Bilgisayar tamamlanınca kullanmaya devam edeceğim.James Donkey in kulaklıklarında problem oluyor diye duydum birkaç arkadaşım şikayetçi o konuda
teknoloji işi şans işi gerçi de bilmiyorum yani ses konusunda problem yaşadıklarını söylediler yine tavsiyen için teşekkür ederim dostumBen kendim 3 4 ay 710 kullandım hiçbir sorun yaşamadım. Gayet memnunum pc bozuldu diye kullanamıyorum. Bilgisayar tamamlanınca kullanmaya devam edeceğim.
Cansın kardeşim reaksiyon atarsan sevinirim?teşekkür ederim dostum
Önemli değil tercih sizin tabii ki de iyi alışverişler dilerim.teknoloji işi şans işi gerçi de bilmiyorum yani ses konusunda problem yaşadıklarını söylediler yine tavsiyen için teşekkür ederim dostum
300 TL bütçede bunlar alınmaz 20 TL koy üstüne Hs50 al kankaMax: 300 tl aga
Tavsiyen için teşekkür ederim dostumGamepower Luna şiddetle öneriyorum. Yumuşak dokusu var efsane bir microfonu var
corsair hs50 yi çok duydum da denk getirmek meselemax 300 tl ise James Donkey 712 tavsiye ederim bazen corsiar hs 50 300 tl ye düşüyor o zaman onu alabilirsnin görünüşü çok şık
peki farkları ne aga sence300 TL bütçede bunlar alınmaz 20 TL koy üstüne Hs50 al kanka