Neler Yeni

Kulaklık Önerisi Alabilir Miyim ?

tlhyldzty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha YILDIZ
Kulak içi kulaklıkta iyi aslında ben kullanıyorum. Sony marka bi kulaklık hem telefonda hem pcde gayet kullanıslı. Mıkrofonuda gayet iyi. Tabi tercih meselesi. Sony Mdr-Xb50ap. Bu arada 2 senedir kullandığım bir kulaklık. Dünyanla bağlantını kesiyor.
kulak içi kulaklıklar kulaklarımı acıtıyor aga ondan kulak üstü kulaklık tercih etmek istedim tavsiyen için teşekkür ederim

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba arkadaşlar fiyat performans ürünü dediğiniz kulak üstü kulaklık varsa önerinizi alabilir miyim lütfen
gamepower medusa şiddetle tavsiye ederim
(faydalı olduysa beğeni ile destekleyebilirsin)

Ayham

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ayham Alroumi
James Donkey 710 kullanıyorum öneririm.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
JD, Gamepower önerim değildir. Bütçen biraz varsa iyi bir piyasa araştırması yaparak Corsair HS-35 bakabilirsin.

tlhyldzty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha YILDIZ
çok fark yok aslında hepsi sanal 7.1 desibelleri farklı biraz ama onlarıda ayırt edemessin fazla insan kulağıyla burda da görünüşleri devreye giriyor hangisinin görünüşünü beğendiyesen onu alıyorsun
Teşekkür ederim dostum

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
hs50 ile hs35 arasındaki fark nedir
HS 50 ile çoğu yerde aynı, en büyük fark bana kalırsa HS50'nin deri pedlere sahip olması ve yazın terletmesi (bu ses yalıtımı sağlar) HS-35'in ise yazın veya kışın çok rahat olması ancak bunun getirdiği dezavantaj ses yalıtımının pek iyi olmaması. İkisi de çok iyi kulaklıklar ancak konfor istiyorsan HS-35 öneririm.

tlhyldzty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Talha YILDIZ
HS 50 ile çoğu yerde aynı, en büyük fark bana kalırsa HS50'nin deri pedlere sahip olması ve yazın terletmesi (bu ses yalıtımı sağlar) HS-35'in ise yazın veya kışın çok rahat olması ancak bunun getirdiği dezavantaj ses yalıtımının pek iyi olmaması. İkisi de çok iyi kulaklıklar ancak konfor istiyorsan HS-35 öneririm.
Tavsiyen için teşekkür ederim dostum :)

Top Bottom