Neler Yeni

Kulaklık önerisi bütçe 350 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
Drop plus ve kirazu iki tane güzel kulaklık buldum şimdilik önerilerinize ve görüşlerinize açığım oyun için alıcam

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Drop plus ses kalitesi ve mikrofon bakimdan çok iyi Ben onu oneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Bende 300 350₺ civarı arıyorum. Oyun amaçlı kullanılacak hafiflik ve terletmemesi önemli ne alamlıyım? Ses kasma konusunda iyi olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower warlord, luna yada medusa nasıl sizce üçü arasından hangisi iyi ? veya bu bütçeye bunlardan daha iyi ne var

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende 300 350₺ civarı arıyorum. Oyun amaçlı kullanılacak hafiflik ve terletmemesi önemli ne alamlıyım? Ses kasma konusunda iyi olmalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower warlord, luna yada medusa nasıl sizce üçü arasından hangisi iyi ? veya bu bütçeye bunlardan daha iyi ne var
Benim gördüğüm kadarıyla drop plus güzel mikrofon kalitesi falan da baya iyi

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
drop plus gerçek 7.1 sanırım sanal değil. sanal 7.1 ile arasında ne gibi bir fark var ki ? Gamepower medusa / luna yada warlord nasıl sizce?
Ben medusadan drop plus geçtim aşırı fark var Medusadan çok daha iyi. Medusanın ederi en fazla 150 lira olmalı. Ben zaten 130 liraya almıştım o fiyata göre güzel ama drop plusla karşılaştırılamaz. Ayrıca gerçek değil sanal 7.1

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Hüseyin
Ben medusadan drop plus geçtim aşırı fark var Medusadan çok daha iyi. Medusanın ederi en fazla 150 lira olmalı. Ben zaten 130 liraya almıştım o fiyata göre güzel ama drop plusla karşılaştırılamaz. Ayrıca gerçek değil sanal 7.1
Ses olarak aşırı fark var sanırım oyunlarda oyuncu yeri tespit etmek için daha etkili diyosun. Peki konfor olarak nasıl bir fark var daha mı iyi ? ağırlık, terletme vs.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Gökhan Pehlivan
Ses olarak aşırı fark var sanırım oyunlarda oyuncu yeri tespit etmek için daha etkili diyosun. Peki konfor olarak nasıl bir fark var daha mı iyi ? ağırlık, terletme vs.
Drop plus izlediğim videolar kadarıyla çok rahat bir kulaklığa benziyo

Top Bottom