Gamepower Kizaru almaya karar verdim teşekkür ederim.Drop plus izlediğim videolar kadarıyla çok rahat bir kulaklığa benziyo
Drop plus daha rahat ve ikisi de çok ağır değil ama drop plus biraz daha hafif. Medusa daha çok terletiyor.Ses olarak aşırı fark var sanırım oyunlarda oyuncu yeri tespit etmek için daha etkili diyosun. Peki konfor olarak nasıl bir fark var daha mı iyi ? ağırlık, terletme vs.
Emin ol Drop Plus daha iyi ben bekleyip stoklara geldiğinde alırdım.Gamepower Kizaru almaya karar verdim teşekkür ederim.
Emin ol Drop Plus daha iyi ben bekleyip stoklara geldiğinde alırdım.
Drop Plus alacaktım ama yorumları araştırırken şu konuda :Bence drop plus almalısınız
Corsair HS35 STEREO olması 7.1 e göre oyunlarda yer tespit etmede zorluk çıkarmaz mı ?Hs35 ve Drop Plus öneririm.
Hs35i aktif olarak kullanıyorum çok iyi.
.Emin ol Drop Plus daha iyi ben bekleyip stoklara geldiğinde alırdım.
Drop plus hiç yerde stoğu yok ama drop var aralarındaki fark ne ya ben pek kestiremedimDrop plus ses kalitesi ve mikrofon bakimdan çok iyi Ben onu oneririm
1000 kişiden 10'u böyle oluyor diye o ürünü almamazlık yapmam, bir sürü iyi yorumu görmezden gelip sırf 2-3 tane kötü yorum gördük diye o ürüne laf atamayız. Ben almanı öneririm, beğenmezsen iade edersin 14 gün içerisinde.Drop Plus alacaktım ama yorumları araştırırken şu konuda :
özellikle
ThePatrio
isimli kullanıcı pek çok şikayet dile getirmiş aynı sorunları yaşayanlar olmuş. vazgeçtim bende sizde bi bakın attığım yorumlara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair HS35 STEREO olması 7.1 e göre oyunlarda yer tespit etmede zorluk çıkarmaz mı ?
ben drop plus ı nedense sitelerde bulamıyorum sadece normal drop çıkıyorDrop plus izlediğim videolar kadarıyla çok rahat bir kulaklığa benziyo
Stok bitti çünkü aşırı hızlı satıldı.ben drop plus ı nedense sitelerde bulamıyorum sadece normal drop çıkıyor