Ben de kullanıyorum ses kasmada en ufak sorun yok. Sadece arkadaşın dediği gibi biraz sola baskın geliyor ama programdan ayarını yapınca düzeldi. Kesinlikle pişman etmez.Drop Plus alacaktım ama yorumları araştırırken şu konuda :
özellikle
ThePatrio
isimli kullanıcı pek çok şikayet dile getirmiş aynı sorunları yaşayanlar olmuş. vazgeçtim bende sizde bi bakın attığım yorumlara
Mesaj otomatik birleştirildi:
Corsair HS35 STEREO olması 7.1 e göre oyunlarda yer tespit etmede zorluk çıkarmaz mı ?
Default ses dengesizliği bi kulaklık için çok büyük bir sorun bence. Ekstra ayarlar yapıp düzeltmek o yanlışı kapatmaz gibi. teşekkür ederim yorumlar içinBen de kullanıyorum ses kasmada en ufak sorun yok. Sadece arkadaşın dediği gibi biraz sola baskın geliyor ama programdan ayarını yapınca düzeldi. Kesinlikle pişman etmez.
Sanal 7.1ler çöp zaten Drop Plus alsan da açmazsın.Corsair HS35 STEREO olması 7.1 e göre oyunlarda yer tespit etmede zorluk çıkarmaz mı ?
Bencede öyle kesinlikle drop plus alıcam mikrofon kalitesi falan çok iyiSiz bilirsiniz. Benim için hiç sorun olmuyor. Rahatlık, ses ve mikrofon kalitesi, malzeme kalitesi efsane.