Diavelin
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 591
pckolik konusunda bu tarz bir duyum almadımSatın alım sonrasın'da sıkıntı çıkmaz değil mi bazı firmalar satış sonrası ilgilenmiyorlar
pckolik konusunda bu tarz bir duyum almadımSatın alım sonrasın'da sıkıntı çıkmaz değil mi bazı firmalar satış sonrası ilgilenmiyorlar
Hs80 max ve rgb farkı neypckolik konusunda bu tarz bir duyum almadım
max daha yeni bir model bluetooth var daha uzun pil süresi var aktif gürültü engelleme varHs80 max ve rgb farkı ney
kanka bende v2 pro 2023 modeli almayı düşüüyorum media markta 6700 tl bandında mikrofon kalitesi dehşet bişey bence razer v2 pro alMerhabalar ikisi arasın'da kararsız kaldım hangisini almalıyım razer blackshark v2 pro veya Hyperx Cloud 3 wireless Hangisini almam mantıklı olur.
6-7 kAlınmaz. Bütçe?
Kablolu mu alsam genellikle oyun oynuyorum hiç çünkü kablosuz kullanmadımkanka bende v2 pro 2023 modeli almayı düşüüyorum media markta 6700 tl bandında mikrofon kalitesi dehşet bişey bence razer v2 pro al
kanka hiç kabloluyu aklından bile geçirme bende kablolu kullanıyorum oyun için ve adamı oyundan soğutur bence bütçen varsa v2 pro al6-7 k
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kablolu mu alsam genellikle oyun oynuyorum hiç çünkü kablosuz kullanmadım
hs80 ile arada kaldım v2 pro ilekanka hiç kabloluyu aklından bile geçirme bende kablolu kullanıyorum oyun için ve adamı oyundan soğutur bence bütçen varsa v2 pro al
mikrofon kalitesinde v2 pro tur bindirir demesemde v2 pro alır bence v2 pro al bende düşünüyorum dediğim gibi 1000 tl için h80 e değmez diğer sitelerde değil media markta şuan en uygun heralde 67600 bandına bayram gelsin almayı düşünüyorum para geçince elimehs80 ile arada kaldım v2 pro ile
HS80 Wireless al geç.6-7 k
Hs80 max ile v2 pro arasın'da kaldım işte araştırıp alacağım.mikrofon kalitesinde v2 pro tur bindirir demesemde v2 pro alır bence v2 pro al bende düşünüyorum dediğim gibi 1000 tl için h80 e değmez diğer sitelerde değil media markta şuan en uygun heralde 67600 bandına bayram gelsin almayı düşünüyorum para geçince elime
HS80 Wireless al geç.
Pil süresi.hs 80Max la arasın'daki fark ney hs80 rgb ile