Hacı olmaz ya ekstra mikrofon vesaire uğraşamam.Hapörler alabilirsin tavsiye ederim
Kumaş al kullaklığın markasına göre değişiyor mu diye bak.Hacı olmaz ya ekstra mikrofon vesaire uğraşamam.
Bende de Cloud 2 var ilk geldiği pedi ile kullanıyorum hala. Bi' tane daha vardı sanırım kutuda ondan mı bahsediyorsun hocam?Kumaş ped al. Aşırı fark ediyor. Arada bir çıkartıp makinede yıkayabilirsin. Hep daha rahat hem daha temiz. Tek eksisi dışardaki sesi biraz fazla alıyor deriye göre ama çok bi önemi yok o rahatlığının yanında. Bende cloud 2 var kumaşı denemek için takmıştım, taktığım günden beri kullanıyorum. Derinin yüzüne bakmam daha.
Aynen kesinlikle onu kullan zaten takar takmaz ben niye kendime bu eziyeti yapmışım diyeceksin. Takıp çıkarması çok kolay, sündürürken gelmezse biraz çekmekten korkma çıkarırken deri olanı zaten o şekilde yapılıyor bi şey olmaz yani. Yapamazsan en kötü youtubedan bakarsın %100 vardır.Bende de Cloud 2 var ilk geldiği pedi ile kullanıyorum hala. Bi' tane daha vardı sanırım kutuda ondan mı bahsediyorsun hocam?