Kulaklık robotik ses gelmesi

xertergun

80+
Reaksiyon skoru
3
anakartım asus prime b560 plus kulaklığım steelseries arctis nova pro wireless kulaklıkğı wireless ile kullandığım zaman bazı sesler robotik geliyor ama telefonda bluetooth ile kullandığım zaman ses normal ses kartlarımı güncelledim ama sorun düzelmedi bilgisayarımda harici hoperlör var onda herhangi bir sıkıntı yok kulaklıkta sorun varsa garantiye gönderebilirim 3 günlük cihaz

Öncelikle tüm ses veren cihazları pc den çıkar, ve sadece kulaklığı tak anakart girişinden. Sonra Sonic studio 3 indir ve kur. Realtek bazen sorun çıkarabiliyor. Sesi düzgün alıyorsan. Realtek driver sil temiz bir şekilde armoury crate tekrar kur.

Öncelikle tüm ses veren cihazları pc den çıkar, ve sadece kulaklığı tak anakart girişinden. Sonra Sonic studio 3 indir ve kur. Realtek bazen sorun çıkarabiliyor. Sesi düzgün alıyorsan. Realtek driver sil temiz bir şekilde armoury crate tekrar kur.
Sonic studio 3 indirmek için herhangi bir şey yok

Reis şimdi bende de arctis nova pro wireless var bugün Valorant oynarken robotik gibi sesler geliyordu ne yapmamız lazım ses veren tüm cihazları cıkartıcam sonic studio 3 indirecem realtek silicem temiz bi şekilde sonrasında armoury crate mı kurucaz peki sonrasında tekrar realtek kuracak mıyız konuyu biraz hortlatıyorum kusura bakma reisim

Geri