Neler Yeni

Kulaklık Seçmeme Yardım Edin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Pars
Bütçe
599
Herkese merhabalar. 600-700 TL gibi bir bütçe ile ikinci el bluetooth kulaküstü kulaklık almaya karar verdim. Aklımda 3-4 tane model var fakat forumlardaki yorumlarına baktığım zaman herkes farklı şeyler söylüyor. Kafam çok karıştı. Kulaklığı spor yaparken ve ders çalışırken kullanmak istiyorum. Dinlediğim müzikler arabesk, blues rock tarzı müzikler. Bass'a fazla gerek duymuyorum. Önemli olan dayanıklılığı, kulağı rahatsız etmemesi, kullanım süresi ve kompakt olması. Aklımdaki modeller:
1.Sony WH-CH510
2.JBL 510BT
3.Anker Soundcore Q10
4.Anker Soundcore Life 2 Neo

Son düzenleme:

Daryl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Deryl
Herkese merhabalar. 600-700 TL gibi bir bütçe ile ikinci el kulaküstü kulaklık almaya karar verdim. Aklımda 3-4 tane model var fakat forumlardaki yorumlarına baktığım zaman herkes farklı şeyler söylüyor. Kafam çok karıştı. Kulaklığı spor yaparken ve ders çalışırken kullanmak istiyorum. Dinlediğim müzikler arabesk, blues rock tarzı müzikler. Bass'a fazla gerek duymuyorum. Önemli olan dayanıklılığı, kulağı rahatsız etmemesi, kullanım süresi ve kompakt olması. Aklımdaki modeller:
1.Sony WH-CH510
2.JBL 510BT
3.Anker Soundcore Q10
Indirim kodu var ince hesapta
Kod: 10000days yaz 104 TL indirim oluyor 3 gün önce sipariş verdim yarın elimde olacak inşallah

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Pars
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Herkese merhabalar. 600-700 TL gibi bir bütçe ile ikinci el bluetooth kulaküstü kulaklık almaya karar verdim. Aklımda 3-4 tane model var fakat forumlardaki yorumlarına baktığım zaman herkes farklı şeyler söylüyor. Kafam çok karıştı. Kulaklığı spor yaparken ve ders çalışırken kullanmak istiyorum. Dinlediğim müzikler arabesk, blues rock tarzı müzikler. Bass'a fazla gerek duymuyorum. Önemli olan dayanıklılığı, kulağı rahatsız etmemesi, kullanım süresi ve kompakt olması. Aklımdaki modeller:
1.Sony WH-CH510
2.JBL 510BT
3.Anker Soundcore Q10
Hocam tiz ağırlıklı istiyorsan sony jbl bass ağırlıklı istiyorsan anker. Ben olsam jbl alırdım (ve kulak içi trcih ederdim.)+komfora ihtiyacın var anladığım üzere bu yüzden kesinlikle kulak üstü almanı hele hele kulak üstü olup kulak çevrelemeyen almanı hiç tavsiye etmem. Kulak üstü olup kulağı çevrelemeyenler, birkaç saat kullanım sonrası kulağında ağrı yapıyor.

Son düzenleme:

Kangalll

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Kangal Kangaoğlu
q10 kullanıyorum, şarj konusunda ve bass tiz konularında da çok memnunum. Dışarıdan bakınca kaba görünüyor, cs oynarken rahat rahat ses bile kasabiliyorum. Yani müzik için çok mükemmel.

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Hocam tiz ağırlıklı istiyorsan sony jbl bass ağırlıklı istiyorsan anker. Ben olsam jbl alırdım (ve kulak içi trcih ederdim.)+komfora ihtiyacın var anladığım üzere bu yüzden kesinlikle kulak üstü almanı hele hele kulak üstü olup kulak çevrelemeyen almanı hiç tavsiye etmem. Kulak üstü olup kulağı çevrelemeyenler, birkaç saat kullanım sonrası kulağında ağrı yapıyor.
anker q30 kullanıyorum saatlerce kullansam bile ağrı yapmıyor

GRDL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mehmet Gürdal
belli ki bütçe olarak sıkıntılısınız.
bluetooth olması şart mı sizin için? teknik olarak kablolu modeller daha uygun olur. daha iyi fiyat performans dengesine sahiptir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Pars
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
belli ki bütçe olarak sıkıntılısınız.
bluetooth olması şart mı sizin için? teknik olarak kablolu modeller daha uygun olur. daha iyi fiyat performans dengesine sahiptir.
Zaten ikinci el alacağım. Günde maksimum 2 saat takarım. Kablolu olarak kulak içi kulaklığım var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anker q30 kullanıyorum saatlerce kullansam bile ağrı yapmıyor
Bütçemi biraz aşar bu kulaklık :)
Anker alırsam q10 alırım mecburen.

Khaleesi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Atacan Güngör
Zaten ikinci el alacağım. Günde maksimum 2 saat takarım. Kablolu olarak kulak içi kulaklığım var.

Bütçemi biraz aşar bu kulaklık :)
Anker alırsam q10 alırım mecburen.
dışarıda takacaksan q10 alma biraz kaba duruyor jbl alabilirsin 510bt öneririm

serwintes

80+ Gold
1.Sony WH-CH510
2.JBL 510BT
3.Anker Soundcore Q10
q10 reis

dışarıda takacaksan q10 alma biraz kaba duruyor jbl alabilirsin 510bt öneririm
erkeksen ve kafan çok ufak değilse jbl almanı gerektirecek hiçbir + sı yok jblin

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bilal Pars
q10 reis

erkeksen ve kafan çok ufak değilse jbl almanı gerektirecek hiçbir + sı yok jblin
Jbl'in kompakt ve hafif olması daha cazip geliyor. Genelde sporda kullanacağım için Q10'un ağırlığı rahatsız eder, kulağımdan düşer diye korkuyorum.

Top Bottom