hissizlestim
80+
Merhaba, Rampage K29 model kulaklık kullanıyorum. Bugün bilgisayarı açtığımda kulaklıkla bir şeyler izlerken veya dinlerken konuşma sesleri bir anda yok oluyor. Bu genelde videolarda direkt sesin gitmesi ile belli ediyor kendini, kesiliyor ses ve 3-4 saniye sonra devam ediyor. Bu durum böyle böyle sürekli döngüye girmiş durumda, 1 dakikalık videonun sadece 25-30sn sini duyabiliyorum böyle olunca. Sorun nedir acaba, behringer ses kartı kullanıyorum. Ses kartında mı sıkıntı var diye baktım fakat kasanın girişlerinde de aynı problemi veriyor.
NOT: Sadece kulaklıkla girişte bu sorun var, Logitech 2+1 hoparlör kullandığımda seslerde hiç bir sıkıntı yok.
Kulaklık o kadar eski değil, şubat mart ayı gibi almıştım. Düşürmedim veya herhangi bir su ile de teması olmadı. Olması gibi kullandım yani.
NOT: Sadece kulaklıkla girişte bu sorun var, Logitech 2+1 hoparlör kullandığımda seslerde hiç bir sıkıntı yok.
Kulaklık o kadar eski değil, şubat mart ayı gibi almıştım. Düşürmedim veya herhangi bir su ile de teması olmadı. Olması gibi kullandım yani.