Neler Yeni

Kulaklık takılıyken ses azalıp yükseliyor, efektleşiyor.

Merhaba, Rampage K29 model kulaklık kullanıyorum. Bugün bilgisayarı açtığımda kulaklıkla bir şeyler izlerken veya dinlerken konuşma sesleri bir anda yok oluyor. Bu genelde videolarda direkt sesin gitmesi ile belli ediyor kendini, kesiliyor ses ve 3-4 saniye sonra devam ediyor. Bu durum böyle böyle sürekli döngüye girmiş durumda, 1 dakikalık videonun sadece 25-30sn sini duyabiliyorum böyle olunca. Sorun nedir acaba, behringer ses kartı kullanıyorum. Ses kartında mı sıkıntı var diye baktım fakat kasanın girişlerinde de aynı problemi veriyor.
NOT: Sadece kulaklıkla girişte bu sorun var, Logitech 2+1 hoparlör kullandığımda seslerde hiç bir sıkıntı yok.
Kulaklık o kadar eski değil, şubat mart ayı gibi almıştım. Düşürmedim veya herhangi bir su ile de teması olmadı. Olması gibi kullandım yani.

EsdeathSama

80+ Bronze
Tüm yolları denediğinize göre muhtemelen sorun kulaklığın kendisindedir. Fakat küçük bir ihtimal olarak bios güncellemeyi deneyebilirsiniz. Alakasız gibi görünse de bende bios güncelledikten sonra kesilme sorunu yaşamıştım 1 sürüm sonra düzeldi.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm yolları denediğinize göre muhtemelen sorun kulaklığın kendisindedir. Fakat küçük bir ihtimal olarak bios güncellemeyi deneyebilirsiniz. Alakasız gibi görünse de bende bios güncelledikten sonra kesilme sorunu yaşamıştım 1 sürüm sonra düzeldi.
Bu dediğinizden sonra bios güncelledim, sorun bununla alakalı değil sanırım ama çözdüm gibi. Kulaklığın arkasındaki ses seviyesini ayarlama kısmı ile oynuyorum ve sorun düzeliyor gibi oluyor. Şu an bir sorun yok gibi, ara ara geliyor ama çok sinir bozucu. Sanırım problem kulaklıkta.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet sorun şu an devam ediyor, düzelmemiş. :D

Top Bottom