BUNU ALIN HOCAM KALAN PARAYI İNDİRİN CEBE KULLANAN HERKES MEMNUNBütçem 2000-2500 bandına cs2 bf5 bf6 gibi fps oyunları oynuyorum ayak ve ortam seslerini güzel alabileceğim kulaklık önerisi verirseniz sevinirim bir çok model var boşa para vermek istemiyorum
BUNU ALIN HOCAM KALAN PARAYI İNDİRİN CEBE KULLANAN HERKES MEMNUN
Stok yok sanırım ne zaman güncellenir mantıklı geldiKablosuz için (şuan sadece moru stokta)
İnceleme Başlık 'MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık'
Selam, bugün forumda herkesin merak ettiği ve çok rekabetçi fiyatta olan MCHOSE x9 kulaklığın incelemesini ve kullandığım diğer kulaklıklar ile karşılaştırmasını yapacağım. Ürünü kendi param ile gaming.gen'den satın aldım. Güncel fiyatı kargo dahil 2698TL'ye geliyor. Fiyat olarak gayet tatmin edici keza kendi sitesinde de 2400tl gibi bir fiyata satılıyor vergi-kargo hariç.
![]()
MCHOSE X9 Beyaz Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
...![]()
MCHOSE X9 Siyah Kablosuz Gaming Kulaklık
Birinci sınıf 53 mm alüminyum kaplı polimer diyaframlarla donatılmış X9, güçlü bas, net orta frekanslar ve keskin tizlerle zengin, katmanlı ses sunarwww.gaming.gen.tr
- freygasm
- Cevaplar: 642
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
bilmiyorum ama kablolu bakarsan daha uyguna halledebilirsinStok yok sanırım ne zaman güncellenir mantıklı geldi