Bu rehberin amacı seçenekleri olabildiğince daraltırken verdiğiniz paraya değecek kulaklıklar önermeye çalıştım. Umarım yardımcı olur. Kablosuz olarak: HyperX Cloud Flight Bundan sonrasını deneyimlemedim ama araştırmadım da değil. Çoğu kişinin deneyimlerinden ve önerilerinden yola...
www.technopat.net
İlk olarak şu konuya bir göz atın.
Kendim zamanında kablosuz ihtiyacım olduğu için Cooler Master MH670 aldım, ama siz kablolu da olur derseniz.
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.841,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
En ucuz JBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! JBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
En ucuz Cooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 12.267,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu bütçede en iyi kulaklıklar bunlar bütçenizi aşan kulaklıklar da koydum bu kulaklıklar black friday veya 11.11 indiriminde bütçenizde kadar düşer.
JBL quantum 800 veya kraken ultimate öneririm size kablolu isterseniz.
MH670 kullanıyorum müzik konusunda kablolu kulaklıklara göre çok iyi veriyor sesi fakat kablolu müzik kulaklıkları ile kıyaslanamaz.