FURYX' te sorun yaşayan çok duruyor. kablo takınca ses gideni var gitmeyeni var. kablosuz kullanınca dip ses vs vs. bu tarz durumda direkt değişim yapmazlarsa sıkıntı.Kablosuz Fury X kablolu Kraken TE
Ürüne bağlı birde arada çok fark var ise belki 200-300 daha çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
1300max diyelim
Kabloluda zaten kullanma. Kablosuz performansı kabloluyla aynı. Ama kabloluda mikrofon bütün sesleri karşıya veriyor. Kablosuz kullanım için alınmalı, dip ses sadece full seste oluyor, fullde kullanamazsın zaten. Boşta oluyor o da, başka bir ses açarsan gidiyor. Kendi seçimin, kablolu olarak indirimden kraken te alabilirsin.FURYX' te sorun yaşayan çok duruyor. kablo takınca ses gideni var gitmeyeni var. kablosuz kullanınca dip ses vs vs. bu tarz durumda direkt değişim yapmazlarsa sıkıntı.
Müzik sizin için önemliyse buna da bakabilirsin.İlk olarak şu konuya bir göz atın.Her bütçeye uygun kulaklık önerileri
Bu rehberin amacı seçenekleri olabildiğince daraltırken verdiğiniz paraya değecek kulaklıklar önermeye çalıştım. Umarım yardımcı olur. Kablosuz olarak: HyperX Cloud Flight Bundan sonrasını deneyimlemedim ama araştırmadım da değil. Çoğu kişinin deneyimlerinden ve önerilerinden yola...www.technopat.net
Kendim zamanında kablosuz ihtiyacım olduğu için Cooler Master MH670 aldım, ama siz kablolu da olur derseniz.
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.841,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLogitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comJBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! JBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comCooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 12.267,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede en iyi kulaklıklar bunlar bütçenizi aşan kulaklıklar da koydum bu kulaklıklar black friday veya 11.11 indiriminde bütçenizde kadar düşer.
JBL quantum 800 veya kraken ultimate öneririm size kablolu isterseniz.
MH670 kullanıyorum müzik konusunda kablolu kulaklıklara göre çok iyi veriyor sesi fakat kablolu müzik kulaklıkları ile kıyaslanamaz.
teşekkür ederim ilginç için bi bakayım tekrardanKabloluda zaten kullanma. Kablosuz performansı kabloluyla aynı. Ama kabloluda mikrofon bütün sesleri karşıya veriyor. Kablosuz kullanım için alınmalı, dip ses sadece full seste oluyor, fullde kullanamazsın zaten. Boşta oluyor o da, başka bir ses açarsan gidiyor. Kendi seçimin, kablolu olarak indirimden kraken te alabilirsin.
Fury X'te sorun yaşarsan furylevel kendi yardımcı oluyor, çözemezsen de iade alıyor
teşekkür ederim inceleyeceğim. hepsini. Şahsen sorun yaşamak istemiyorum kulaklıkla alıp direkt kullanmak istiyorum gitti geldi uğraşmak vs o kadar zamanı olan biri değilimİlk olarak şu konuya bir göz atın.Her bütçeye uygun kulaklık önerileri
Bu rehberin amacı seçenekleri olabildiğince daraltırken verdiğiniz paraya değecek kulaklıklar önermeye çalıştım. Umarım yardımcı olur. Kablosuz olarak: HyperX Cloud Flight Bundan sonrasını deneyimlemedim ama araştırmadım da değil. Çoğu kişinin deneyimlerinden ve önerilerinden yola...www.technopat.net
Kendim zamanında kablosuz ihtiyacım olduğu için Cooler Master MH670 aldım, ama siz kablolu da olur derseniz.
HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud II 7.1 KHX-HSCP-RD Kırmızı Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 2.800,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comHyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Alpha S 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.841,94 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLogitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 7.1 981-000818 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 4.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comJBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz JBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatlarını Akakçe ile takip et! JBL Quantum 800 Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comCooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Cooler Master MH670 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 12.267,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu bütçede en iyi kulaklıklar bunlar bütçenizi aşan kulaklıklar da koydum bu kulaklıklar black friday veya 11.11 indiriminde bütçenizde kadar düşer.
JBL quantum 800 veya kraken ultimate öneririm size kablolu isterseniz.
MH670 kullanıyorum müzik konusunda kablolu kulaklıklara göre çok iyi veriyor sesi fakat kablolu müzik kulaklıkları ile kıyaslanamaz.
fps oyunları için kullanıcam. birde kod yazarken öyle müzik dinleyeceğim ekstra bir şey yok yaniMüzik sizin için önemliyse buna da bakabilirsin.
Aklınızda bulunsuz. Şu anki kullandığın MH670 1.5 saatte tam şarj oluyor 18 saate kadar gidiyor. Şarj olurken kullanabiliyorsunuz.teşekkür ederim ilginç için bi bakayım tekrardan
teşekkür ederim inceleyeceğim. hepsini. Şahsen sorun yaşamak istemiyorum kulaklıkla alıp direkt kullanmak istiyorum gitti geldi uğraşmak vs o kadar zamanı olan biri değilim
fps oyunları için kullanıcam. birde kod yazarken öyle müzik dinleyeceğim ekstra bir şey yok yani
Tamamdır teşekkürler biraz inceliyim diğer modellerle birlikte bütçeye göre artık alacağım.Aklınızda bulunsuz. Şu anki kullandığın MH670 1.5 saatte tam şarj oluyor 18 saate kadar gidiyor. Şarj olurken kullanabiliyorsunuz.
Ses kalitesinden feragat ederseniz az da olsa, rahatlığa büyük katkısı oluyor kalkman gerektiğinde direkt kulaklığı çıkarmadan müziğini evin her köşesinde dinliyorsun. Kablosuzu da aklında bulundur.
Alırken yazın buraya.Tamamdır teşekkürler biraz inceliyim diğer modellerle birlikte bütçeye göre artık alacağım.
Rica ederim inceleme linklerimi atıyorumteşekkür ederim ilginç için bi bakayım tekrardan
teşekkür ederim inceleyeceğim. hepsini. Şahsen sorun yaşamak istemiyorum kulaklıkla alıp direkt kullanmak istiyorum gitti geldi uğraşmak vs o kadar zamanı olan biri değilim
fps oyunları için kullanıcam. birde kod yazarken öyle müzik dinleyeceğim ekstra bir şey yok yani
800 liraya bulunuyor v2 ile v2 yazmayan arasında bir fark yokKablosuz olması şart değil olursada olur.
fps tarzı oyunlar oynuyorum genelde. Ben sadece kronık sorunlu ürün olmasın başın ağrımasın yani onu istyorum
Kraken te v2 1700 lerde çok uçmuş fiyatı yoksa aklımdaydı
bazıları v2 te kaldırıldı yenı birtanesı guncellenmış diye yazı okudum. o kraken seriside v2 te kadar iyi diyorlar. ama hangısı oldugunu bulamadım bilginiz var mı? link atabilir misiniz800 liraya bulunuyor v2 ile v2 yazmayan arasında bir fark yok
teşekkür ederim inceleyeyim bunlarıdaRica ederim inceleme linklerimi atıyorum
İnceleme - Rampage Fury X Elimde! Kutu İçeriği Ve İlk İzlenim
Bu konuda ürünün ve kutu içeriğinin detaylı fotoğraflarını paylaşacağım, ayrıca ilk izlenimlerimi belirteceğim. Kutu Dış Tasarımı Rampage'in kutu tasarımını en sevdiğim ürünü oldu. Cidden farklı ve birazdan içini görünce anlayacağınız gibi HyperX benzeri bir kutu tasarımı var. Kutu İç...donanimarsivi.com
İnceleme - Rampage Fury X İncelemesi - Bölüm 1
Merhaba, Furylevell YouTube kanalının Rampage ile ortak olarak ürettiği Fury ekipman serisinin ilk ürünü Fury X wireless kulaklığın incelemesi ile karşınızdayım. İnşallah önümüzdeki aylarda çıkacak Fury Z mouse'u da inceleme şansım olur. Bu inceleme 2 bölüm halinde gelecek, 1. bölüm normal bir...donanimarsivi.com
İnceleme - Rampage Fury X VS HyperX Cloud 2 VS Rampage Drop Plus Detaylı Karşılaştırma - Bölüm 2
Rampage Fury X incelemesinin ikinci bölümüyle karşınızdayım. Bu bölümde birbiriyle çok karşılaştırılan bu 3 kulaklığı karşılaştıracağım. Her kategoride 10 üzerinden puanlama yapacağım. En çok puan alan, kazanan olacak. Not: Karşılaştırmalar Fury X'in wireless modunda yapılmıştır. İncelemenin...donanimarsivi.com