Neler Yeni

Kulaklık Tavsiyesi/Önerisi Verebilecek?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Kablosuz Fury X kablolu Kraken TE
FURYX' te sorun yaşayan çok duruyor. kablo takınca ses gideni var gitmeyeni var. kablosuz kullanınca dip ses vs vs. bu tarz durumda direkt değişim yapmazlarsa sıkıntı.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ürüne bağlı birde arada çok fark var ise belki 200-300 daha çıkabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

1300max diyelim
İlk olarak şu konuya bir göz atın.
Kendim zamanında kablosuz ihtiyacım olduğu için Cooler Master MH670 aldım, ama siz kablolu da olur derseniz.

Bu bütçede en iyi kulaklıklar bunlar bütçenizi aşan kulaklıklar da koydum bu kulaklıklar black friday veya 11.11 indiriminde bütçenizde kadar düşer.
JBL quantum 800 veya kraken ultimate öneririm size kablolu isterseniz.
MH670 kullanıyorum müzik konusunda kablolu kulaklıklara göre çok iyi veriyor sesi fakat kablolu müzik kulaklıkları ile kıyaslanamaz.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
FURYX' te sorun yaşayan çok duruyor. kablo takınca ses gideni var gitmeyeni var. kablosuz kullanınca dip ses vs vs. bu tarz durumda direkt değişim yapmazlarsa sıkıntı.
Kabloluda zaten kullanma. Kablosuz performansı kabloluyla aynı. Ama kabloluda mikrofon bütün sesleri karşıya veriyor. Kablosuz kullanım için alınmalı, dip ses sadece full seste oluyor, fullde kullanamazsın zaten. Boşta oluyor o da, başka bir ses açarsan gidiyor. Kendi seçimin, kablolu olarak indirimden kraken te alabilirsin.

Fury X'te sorun yaşarsan furylevel kendi yardımcı oluyor, çözemezsen de iade alıyor

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Kendim zamanında kablosuz ihtiyacım olduğu için Cooler Master MH670 aldım, ama siz kablolu da olur derseniz.

Bu bütçede en iyi kulaklıklar bunlar bütçenizi aşan kulaklıklar da koydum bu kulaklıklar black friday veya 11.11 indiriminde bütçenizde kadar düşer.
MH670 kullanıyorum müzik konusunda kablolu kulaklıklara göre çok iyi veriyor sesi fakat kablolu müzik kulaklıkları ile kıyaslanamaz.
Müzik sizin için önemliyse buna da bakabilirsin.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Kabloluda zaten kullanma. Kablosuz performansı kabloluyla aynı. Ama kabloluda mikrofon bütün sesleri karşıya veriyor. Kablosuz kullanım için alınmalı, dip ses sadece full seste oluyor, fullde kullanamazsın zaten. Boşta oluyor o da, başka bir ses açarsan gidiyor. Kendi seçimin, kablolu olarak indirimden kraken te alabilirsin.

Fury X'te sorun yaşarsan furylevel kendi yardımcı oluyor, çözemezsen de iade alıyor
teşekkür ederim ilginç için bi bakayım tekrardan

teşekkür ederim inceleyeceğim. hepsini. Şahsen sorun yaşamak istemiyorum kulaklıkla alıp direkt kullanmak istiyorum gitti geldi uğraşmak vs o kadar zamanı olan biri değilim :(

fps oyunları için kullanıcam. birde kod yazarken öyle müzik dinleyeceğim ekstra bir şey yok yani

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2

teşekkür ederim inceleyeceğim. hepsini. Şahsen sorun yaşamak istemiyorum kulaklıkla alıp direkt kullanmak istiyorum gitti geldi uğraşmak vs o kadar zamanı olan biri değilim :(

fps oyunları için kullanıcam. birde kod yazarken öyle müzik dinleyeceğim ekstra bir şey yok yani
Aklınızda bulunsuz. Şu anki kullandığın MH670 1.5 saatte tam şarj oluyor 18 saate kadar gidiyor. Şarj olurken kullanabiliyorsunuz.
Ses kalitesinden feragat ederseniz az da olsa, rahatlığa büyük katkısı oluyor kalkman gerektiğinde direkt kulaklığı çıkarmadan müziğini evin her köşesinde dinliyorsun. Kablosuzu da aklında bulundur.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
Aklınızda bulunsuz. Şu anki kullandığın MH670 1.5 saatte tam şarj oluyor 18 saate kadar gidiyor. Şarj olurken kullanabiliyorsunuz.
Ses kalitesinden feragat ederseniz az da olsa, rahatlığa büyük katkısı oluyor kalkman gerektiğinde direkt kulaklığı çıkarmadan müziğini evin her köşesinde dinliyorsun. Kablosuzu da aklında bulundur.
Tamamdır teşekkürler biraz inceliyim diğer modellerle birlikte bütçeye göre artık alacağım.

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014

Rica ederim :) inceleme linklerimi atıyorum

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Kablosuz olması şart değil olursada olur.

fps tarzı oyunlar oynuyorum genelde. Ben sadece kronık sorunlu ürün olmasın başın ağrımasın yani onu istyorum

Kraken te v2 1700 lerde çok uçmuş fiyatı yoksa aklımdaydı
800 liraya bulunuyor v2 ile v2 yazmayan arasında bir fark yok

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Berkecan Ergin
800 liraya bulunuyor v2 ile v2 yazmayan arasında bir fark yok
bazıları v2 te kaldırıldı yenı birtanesı guncellenmış diye yazı okudum. o kraken seriside v2 te kadar iyi diyorlar. ama hangısı oldugunu bulamadım bilginiz var mı? link atabilir misiniz

Rica ederim :) inceleme linklerimi atıyorum

teşekkür ederim inceleyeyim bunlarıda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,560
Üyeler
164,162
Son üye
yatakbazabaslik