Neler Yeni

KULAKLIK VE JAK GİRİŞİ PROBLEMİ

meliss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melis
Arkadaşlar selamlar çok enteresan bir konu ile geldim.
Kasamın ön tarafında bulunan jak 2 jak girişlerinin birini kulaklık olarak kullanmak için kulaklık takıp diger jak girişine (mic için olan) sadece mikrofonunu kullanabilmek adına mikrofonlu kulaklığımı taktım. Fakat mikrofonlu kulaklığımın mikrofon kısmından değil kulaklık olan kısmından sesi alıyor yani böyle bir şey mümkün olabilir mi?

meliss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilen eden yok mu ya

Nixist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
118
İsim
Enes
Arkadaşlar selamlar çok enteresan bir konu ile geldim.
Kasamın ön tarafında bulunan jak 2 jak girişlerinin birini kulaklık olarak kullanmak için kulaklık takıp diger jak girişine (mic için olan) sadece mikrofonunu kullanabilmek adına mikrofonlu kulaklığımı taktım. Fakat mikrofonlu kulaklığımın mikrofon kısmından değil kulaklık olan kısmından sesi alıyor yani böyle bir şey mümkün olabilir mi?
Olamaz, kulaklığın ses çıkışı kısmında ses alamaz çünkü o kısım bunun için tasarlanmadı.Eğer kullandığınız kulaklığın mikrofonu varsa o iki jack girişini tek girişe çeviren aparatlar var.Alıp o şekilde kullanabilirsiniz.

meliss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
melis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olamaz, kulaklığın ses çıkışı kısmında ses alamaz çünkü o kısım bunun için tasarlanmadı.Eğer kullandığınız kulaklığın mikrofonu varsa o iki jack girişini tek girişe çeviren aparatlar var.Alıp o şekilde kullanabilirsiniz.
usb ses kartı aldım her zaman lazım olabilir diye çünkü jak girişlerinde cızırtı vardı umarım mantıklı yapmışımdır.

Top Bottom