Kulaklıkta 7.1 özelliği

Junepma

80+
Reaksiyon skoru
161
Kulaklıkta 7.1 özelliği nedir ve ne işe yarar ?
Hyperx Coud Alpha almayı düşünüyordum ama 7.1 özelliği yokmuş çok gerekli mi bu 7.1 özelliği?
Yine de Hyperx Cloud Alpha alsam bişey olur mu? (Yaklaşık olarak aynı fiyata kulaklık varsa önerilerinizi beklerim.)

Bence çok da gerekli değil. 7.1 özelliği belirleyici bir kriter değil bence. Tam olarak bütçeniz nedir? Bir kaç öneri yapabiliriz bu sayede.

Ayak sesi duyman gereken oyunlarda önemlidir. CSGO, Rainbow Six Siege gibi. En fazla bütçeniz nedir?

Bence çok da gerekli değil. 7.1 özelliği belirleyici bir kriter değil bence. Tam olarak bütçeniz nedir? Bir kaç öneri yapabiliriz bu sayede.
800 TL ama biraz daha 900 e zorlayabilirim bir de kablolu olursa daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayak sesi duyman gereken oyunlarda önemlidir. CSGO, Rainbow Six Siege gibi. En fazla bütçeniz nedir?
900 TL

Hocam 7.1 teknolojisin de sanal olanlar da 2 sürücüden 8 sürücü varmış gibi, gerçek olanlarda ise sağda ve solda 7+1 sürücü olur ve bu oyunlar da ses kasarken yeri daha iyi algılamanıza sebep olur.

Kulaklıkta 7.1 özelliği nedir ve ne işe yarar ?
Hyperx Coud Alpha almayı düşünüyordum ama 7.1 özelliği yokmuş çok gerekli mi bu 7.1 özelliği?
Yine de Hyperx Cloud Alpha alsam bişey olur mu? (Yaklaşık olarak aynı fiyata kulaklık varsa önerilerinizi beklerim.)
Gereksiz ya.. hyperx cloud ll kullandım bi fark göremedim. Kulakiçi kulaklığa geçtim daha iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,375
Üyeler
188,238
Son üye
yerlipixel
Geri