bilgisayarda video falan açınca yada ses olacak bir şey açınca aynı ses mikrofonada gidiyor. video izliyorum videonun sesi mikrofonada gidiyor discordda fala nherkes duyuyor . bunu nasıl çözebilirim ne yapmalıyım .win 11 pro sürüm kullanıyorum
Ekran kartın nvidia ise broadcast kullan yoksa da mikrofonun driverı varsa oradan yoksada discorddan algılama eşiğini azaltbilgisayarda video falan açınca yada ses olacak bir şey açınca aynı ses mikrofonada gidiyor. video izliyorum videonun sesi mikrofonada gidiyor discordda fala nherkes duyuyor . bunu nasıl çözebilirim ne yapmalıyım .win 11 pro sürüm kullanıyorum
algılama eşiğini artırırımda hocam ses fazla olduğu sürece gene algılayacaktır ben konuşurken bile genede arkadan gelecektir. bana kökten çözecek bir şey lazım başka çözüm yok mu .bu neyden olurEkran kartın nvidia ise broadcast kullan yoksa da mikrofonun driverı varsa oradan yoksada discorddan algılama eşiğini azalt
Realtek ya da anakartının driverindan mikrofon ayarlarına bak bendede aynısı olmuştu bi ayarı 0 a çekince düzelmişti ama şimdi hatırlamıyorumalgılama eşiğini artırırımda hocam ses fazla olduğu sürece gene algılayacaktır ben konuşurken bile genede arkadan gelecektir. bana kökten çözecek bir şey lazım başka çözüm yok mu .bu neyden olur
USB kartlı bir kulaklık kullanıyorsun dimi? Neden olduğunu bilmiyorum çözüm banada lazım ama dediğim gibi ekran kartın nvidia ise broadcast sorununu çözecektir.algılama eşiğini artırırımda hocam ses fazla olduğu sürece gene algılayacaktır ben konuşurken bile genede arkadan gelecektir. bana kökten çözecek bir şey lazım başka çözüm yok mu .bu neyden olur
razer kraken lite kullanıyorum 3,5mm jaklı kasaya sokarken kendi çoğaltıcısını takıp kullanıyprum kasada mikrofon ve kulaklık girişi ayrıUSB kartlı bir kulaklık kullanıyorsun dimi? Neden olduğunu bilmiyorum çözüm banada lazım ama dediğim gibi ekran kartın nvidia ise broadcast sorununu çözecektir.
deneyeceğim teşekkürlerRealtek ya da anakartının driverindan mikrofon ayarlarına bak bendede aynısı olmuştu bi ayarı 0 a çekince düzelmişti ama şimdi hatırlamıyorum
Ordan olmazsa
Denetim masasından ses ayarlarını kurcala