Kule tipi soğutucu aldım fakat ekran kartına yakın olacak

dmns24

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
436
Yeni bir işlemci ve kule tipi soğutucu aldım fakat kullandığım anakarttan dolayısıyla soğutucu ekran kartının arka plakasına çok yakın olacak bu herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?

anakart : b450 mk 2
ekran kartı : rx 6600 sapphire
soğutucu : thermalright assassin x 120 refined

Yeni bir işlemci ve kule tipi soğutucu aldım fakat kullandığım anakarttan dolayısıyla soğutucu ekran kartının arka plakasına çok yakın olacak bu herhangi bir sıkıntı çıkarır mı ?

Ekran kartına ısı verebilir

Fanlar ekran kartına bakmayacak sadece soğutucunun çizgili plakası ekran kartının arka plakasına yakın olacak
O zaman soğutucu ısıyı ekran kartına yansıtabilir mi

Ekran kartı eğer ısınan bir modelse belki işlemcininde biraz daha ısınmasına sebep olabilir onun dışında sorun olacağını pek sanmam.

Hocam resim atabilir misiniz bende alacağımda

Hocam resim atabilir misiniz bende alacağımda
Valla şuan kasanın içinde ama sıkıntı çıkmadı sadece takarken önce soğutucu takıp sonra ekran kartını mondte ediyorum diğer türlü fanı takarken zorlandım

Valla şuan kasanın içinde ama sıkıntı çıkmadı sadece takarken önce soğutucu takıp sonra ekran kartını mondte ediyorum diğer türlü fanı takarken zorlandım
Hocam müsait olduğunuz zaman resim atabilir misiniz kafama takıldı bir kaç kişi Asus rtx 4060 dan dolayı sığmıyor falan dedilerde.Asusun boyu diğerlerinden daha kalınmış

şimdiye kadar böyle bir sorun yaşayan duymadım görmedim.

Geri