Çözüldü✓ Kule tipi soğutucu önerisi

benimde korkum o yandan hocam ilerde ramlari yükseltmeyi de düşünüyorum
Bende bu şekilde duruyor hocam. Ram 2.slota takılı. Ama ilk slota da bir tane taksam yine soğutucu bir engel oluşturmaz diye düşünüyorum. Araya girer yani. Aynı şekilde sizinkin de de öyle olur diye tahmin ediyorum.

Ekler

• IMG_20250110_221332.jpg
    IMG_20250110_221332.jpg
    2.8 MB · Hit: 34
benimde korkum o yandan hocam ilerde ramlari yükseltmeyi de düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

beyaz olanını bulamadım atabilir misin

Stokta yok malesef

Bende bu şekilde duruyor hocam. Ram 2.slota takılı. Ama ilk slota da bir tane taksam yine soğutucu bir engel oluşturmaz diye düşünüyorum. Araya girer yani. Aynı şekilde sizinkin de de öyle olur diye tahmin ediyorum.
sağ olun hocam kafam rahat etti kullandığın soğutucunun markası ne

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-01-10 saat 22.16.05_3c61ffba.jpg
    WhatsApp Görsel 2025-01-10 saat 22.16.05_3c61ffba.jpg
    89.4 KB · Hit: 37
ram lere engel olmuyor mu
benim ramlar 2x16 32 gb yani biraz uzun büyük sadece bır tık üste doğru kaldırdım öndeki fanı herhangi bir engel teşkil etmiyor performansı mükemmel buz gibi işlemci r5 5600 ile kullanıyorum

benim ramlar 2x16 32 gb yani biraz uzun büyük sadece bır tık üste doğru kaldırdım öndeki fanı herhangi bir engel teşkil etmiyor performansı mükemmel buz gibi işlemci r5 5600 ile kullanıyorum
küçük ramlerde hiç kaldırmaya gerek kalmıyor arkadaşımada aldık ben taktım bizzat onda hiç kaldırmaya gerek kalmadı

küçük ramlerde hiç kaldırmaya gerek kalmıyor arkadaşımada aldık ben taktım bizzat onda hiç kaldırmaya gerek kalmadı
sağolun hocam teşekkürlerr

X123 duo hocam işte.
tamamdır hocam eyvallah

sağolun hocam teşekkürlerr
rica ederim bu fiyata alabileceğiniz en kaliteli kule tipi soğutuculardan biri kasa ölçülerinizi iyi alın eğer sığıyorsa direk alın performasnından yana hiç kuşkunuz olmasın kendi malım olsa bu kadar övmem :D

bende de bu var rgb si yok peerless assassine yakın bi soğutucu, memnunum. ryzen 5 5600x ile 62 üstünü görmedim.

Ekler

• 1736537091675.jpeg
    1736537091675.jpeg
    205 KB · Hit: 21
bende de bu var rgb si yok peerless assassine yakın bi soğutucu, memnunum. ryzen 5 5600x ile 62 üstünü görmedim.
sağolun hocam eyvallah

Stokta yok malesef
140'lık modelinde beyaz var.

Geri