Hangi işlemci için hocam?Güncel olarak f/p kule tipi soğutucu önerilerinizi alabilir miyim ?
Ona çoğu soğutucu gider de kasan,anakartın ve ramin modelini de paylaşabilir misin?r5 5500
Bana sadece model önerseniz yeter hocam detaylarıyla ben ilgilenirim, max bütçe 1k diyelimOna çoğu soğutucu gider de kasan,anakartın ve ramin modelini de paylaşabilir misin?
Soğutucuyu takarken problem yaşama diye söylüyorum.
Bir de max çıkabileceğin bütçe ne kadar?
Şu dark x123 iş görür mü acaba sürekli önüme o çıkıyorO işlemciye stok fan yeterli olur aslında. Değişmek isterseniz bütçenize göre tercih yapın attıklarımdan. Hepsi f/p. Kasanı da söyle bakalım uyuyor mu fanın yüksekliği.
Thermalright Peerless Assassin 120 Hava Soğutucu
Peerless Assassin 120, ikiz kule tasarımlı bir hava soğutucusudur, daha iyi ısı dağılımı için ekstra soğutucu ve kanatçık alanı sunar.www.gaming.gen.tr
Tabi ki iş görür. Altını çiziyorum FAZLASIYLA yeterli o işlemciye. İyi bir kule tipi fan.Bana sadece model önerseniz yeter hocam detaylarıyla ben ilgilenirim, max bütçe 1k diyelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şu dark x123 iş görür mü acaba sürekli önüme o çıkıyor
Bu baya iyiymiş hocam, yanında macun falan geliyor mu bilgin var mı ?Thermalright Burst Assassin 120 TL-C12C 120mm 6 x 6mm Isı Borulu Intel-AMD Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
1550 RPM hızında çalışan TL-C12C serisi fan, hava akışı ve statik basınç performansını dengeler, CPU soğutucusunda yeni bir performans seviyesi sunar.www.gaming.gen.tr
Thermalright TF7 macun var diye biliyorum her kutusunda.Bu baya iyiymiş hocam, yanında macun falan geliyor mu bilgin var mı ?
İlerde işlemciyi değişmeye kalksam hangi işlemciye kadar yeterli kalır o kule tipi sizceTabi ki iş görür. Altını çiziyorum FAZLASIYLA yeterli o işlemciye. İyi bir kule tipi fan.
Teşekkürler hocamThermalright TF7 macun var diye biliyorum her kutusunda.
DDR5 kanalında 7500f 7600 7600x gibi DDR4 kanalında 5600 5600x 5700x gibi işlemcilere yeterli.İlerde işlemciyi değişmeye kalksam hangi işlemciye kadar yeterli kalır o kule tipi sizce