Kule tipi soğutucu tavsiye. Thermalight

Orix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
95
Ryzen 5 7500f işlemcili yeni hazır sistem aldım arkadaşlar, öneri olarak bu kule tipi soğutucuyu önerdiler. Bu arkadaş işlemciyi soğutmaya yeterli olur mu?.

Yeterli olur. Alternatif olarak King modeline bakabilirsin. Eğer bütçe çıkarsa Phantom Spirit ya da Peerless modellerinden birini tercih edersen daha sessiz çalışır.

phantom spirit ile 77w 4450mhz r5 5600 kullanıyorum 49 53 derecelerde geziyor oyunlarda

Ryzen 5 7500f işlemcili yeni hazır sistem aldım arkadaşlar, öneri olarak bu kule tipi soğutucuyu önerdiler. Bu arkadaş işlemciyi soğutmaya yeterli olur mu?.

yeterli olur daha ucuza x123te var o da yeterli olur ama parça kalite ve bundan çıkan macun daha kaliteli soğutma performansı max 1 2derece fark eder

Hocalarım cevap yazmışken bidaha yazar misiniz kullanmış olanlar veya bilenler
https://www.gaming.gen.tr/urun/3848...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ bu modeli yada 2klik modeli alsam öyle aham şaham derece farkı olur mu. Ona göre fikrimi degistirecegim. Boşuna 2 3 derece için fazla para vermek istemem. Ram alacağım daha :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada kasanın boyutu 218mm sanırım 385 x 218 x 447 mm sığıyordur düşüncem. Acaba ekran kartına denk gelir mi phantom spirit alsam

Geri