Link atsana benim bildiğim bi fakir tvl90 s var iyi olarakPiyasada 4 5 bine rahat bulunuyor
Ama ben almanı önermem 50 wattlık bi soğutucum var vantilatör daha iyiArkadaşlar soğuk üflemeli tek aradığım özellik bu. Mümkünse f/p olsun ucuz olsun
Attığım 2 model nasıl sizce ?Ama ben almanı önermem 50 wattlık bi soğutucum var vantilatör daha iyi
Attığım modelleri alman lazım en az 1 aydır araştırıyorum fakir cidden iyiArkadaşlar 2-2,5 bandında bir sey bulabilir miyiz?
Hatta ben 1600'e böyle bisey buldum ama yorum veya incelemesini bulamadım 45w
Vantilatör Fiyatları, Modelleri ve Çeşitleri | Avansas
Uygun fiyatlı Vantilatörler, ücretsiz kargo ve 1 iş gününde teslimat avantajıyla Avansas’ta. Tıklayın ve dilediğiniz ürünü hemen satın alın!www.avansas.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bazı kule tipi vantilatorlerde ozellikle soguk uflemiyor, olan havayi ufluyor vs diyorlar. Benim arkadasta dijitsu var. Buz gibi üflüyor oda zaten buyuk degil. Odayı komple sogutuyor. Soğuk üfleyip üflemedigini neye gore nerden anliyoruz?
Digerleru bir cacığa yaramazHocam butce kısıtlı
Fakirin şikayet varda deli dehşet şikayeti var vazgeçtim. Adam akıllı biriey varsa bildiğiniz söyleyinde alalım sıcaklar adamı öldürecek neredeyse.Link atsana benim bildiğim bi fakir tvl90 s var iyi olarak
Bu nasılFakir Windease Kule Tipi Vantilatör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Fakir Windease Kule Tipi Vantilatör fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Fakir Windease Kule Tipi Vantilatör özelliklerini incele, 6.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bızde oda yok yakında erıyıp gıdıcem la acaba tavana asılan modellerdenmı alsamBayılmak üzereyim önümde 2 vantilatör var çözüm değil.
Yorumları genel olarak iyi ben de sipariş verdim, kullanan varsa yorumlarını beklerimArkadaşlar soğuk üflemeli tek aradığım özellik bu. Mümkünse f/p olsun ucuz olsun