conveyor belt overlord
80+ Silver
Dediğin monitörün (aoc cg24g1) kronik sorunlu ghosting olması üzdü beni bende de var aynısı.
Dediğin monitörün (aoc cg24g1) kronik sorunlu ghosting olması üzdü beni bende de var aynısı.
Şanslıysanız sizde çıkmayabilir. Herkeste çıkacak diye bir şey yok ama kronik sorunlu olduğu bir gerçek.Dediğin monitörün (aoc cg24g1) kronik sorunlu ghosting olması üzdü beni bende de var aynısı.
Rampage SN RW2 kulaklığı kullanıyorumDostlarım bu forumda bir üye bırakın markayı eleştirdiği için banlanmayı uyarı bile almadı şimdi ise markaları eleştiren banlanıyor YALANI ve İFTİRASI oraya çıktı.
O zaman güzel bir etkinlikle buna adi yalana son verelim; herkesten saygı çerçevesinde kullandığı markaları hunharca eleştirmesini istiyorum.
SAYGI ÇERÇEVESİNDE OLDUĞU SÜRECE ASLA MÜDAHALE YOK BUYRUNNNNNNNNN
Msi ürünler gereksiz pahalı, laptop lar ise hem gereksiz pahali hem soğutma performansı kotu hunharca haykırmak istediğim şey varDostlarım bu forumda bir üye bırakın markayı eleştirdiği için banlanmayı uyarı bile almadı şimdi ise markaları eleştiren banlanıyor YALANI ve İFTİRASI oraya çıktı.
O zaman güzel bir etkinlikle buna adi yalana son verelim; herkesten saygı çerçevesinde kullandığı markaları hunharca eleştirmesini istiyorum.
General Mobile kotuluyorlar ama iftiraDostlarım bu forumda bir üye bırakın markayı eleştirdiği için banlanmayı uyarı bile almadı şimdi ise markaları eleştiren banlanıyor YALANI ve İFTİRASI oraya çıktı.