Neler Yeni

KULLANDIĞINIZ MARKALARI ELEŞTİRME ETKİNLİĞİ

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
MF Product Strike 0163 kullanıyorum uzun süreli kullanımda kulağımı acıtıyor.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Türk telekom vereceğiniz internetin ellerinden öpem.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
AMD'yi Intel'den daha çok seviyorum. Sebebi AMD'nin geriye dönük uyumluluğu çok iyi. Intel işi iyice bozdu gibi duruyor. Sadece 11. nesil desteğini Z490'a vermek Intel'e kullanıcı kaybından başka bir şey vermez.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Marka eleştirisi olur mu bilmem ama PS4 sistemi üzerinde PS Store aşırı yavaş çalışıyor ve aşırı şekilde hata verip yanlışlıkla para çekme olayları oluyor. PS kullanıcısı olarak PS Store'dan alışveriş yapmaya tırsıyorum.

RTX 7090Ti

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,601
İsim
......
Rampage Alpha X kullanıyorum 1 kez düşürmeme rağmen mirkofonu bozuldu yeni ürün gönderdiler şu anda ses gidip geliyor. En yakın zamanda HyperX Cloud Flight almayı planlıyorum.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Bir eleştiri daha yapacağım, Bloody G528c kullanıyorum bir süre sonra ağrı yapıyor. Mikrofon kalitesi ise rezil ötesi.

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Marka eleştirisi olur mu bilmem ama PS4 sistemi üzerinde PS Store aşırı yavaş çalışıyor ve aşırı şekilde hata verip yanlışlıkla para çekme olayları oluyor. PS kullanıcısı olarak PS Store'dan alışveriş yapmaya tırsıyorum.
Sony'yi eleştirdin :D

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Abi rampage kullandım Allah bu markanın belasını versin inşallah kullananların elleri kırılır kaldırılsın bu marka
Elimden ne istiyorsun be adam ?
Rampage naptı sana ?
Ben Rampage mouse kullanıyorum 3 yıldır tık demedi niye kötülüyorsun markayı ?

eşşek herif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Furkan
Abi alt tarafı ağır eleştirceksiniz benim gibi yapsanıza gamepower almayın kötü yazacağına beddua et :D

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Asus'un yaptığı yazılımları kullandım ve çok da beğenmedim açıkçası, bende sorun çıkarttı.
Armoury Crate yerine iCUE kullanyorum kasa fanları ve RGB aydınlatmayı ayarlamak için. AI Suite III de sıkıntı çıkarttığı için direkt BIOS'tan ayarlıyorum fan hızlarımı.

Bir de Crucial'ın RAM RGB yazılımı olan M.O.D. çok kötü bir yazılım. Neden kötü olduğunu anlatamam, sadece kullanan kişiler bilir :D.

Top Bottom