Su an ki sisteminizde kullandığınız parçanın ismini, 10 üzerinden kaç puan verdiğinizi ve artıları ile eksilerini yazin.
Her parça için ayrı ayrı yapmak uzun süreceği için sadece fikir belirtmek istediğiniz parçalar için yapabilirsiniz.
Örnek olarak benim kullandığım SSD ile ilgili artı veya eksi bir düşüncem yok. Düz SSD yani o yüzden fikir yazmayacağım onla ilgili.
Kullandığım ve puanlamak istediğim ürünler;
* Philips Evnia 27M2N5500 Monitör
2K, 27 inç müthiş bir monitör. 8K fiyata amazondan almıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir tek HDR özelliği için HDR400 yerine HDR600 iyi olurdu. 10/9
* Gigabyte Windforce 4070 Super OC
Windforce alınmaz cart curt tarzı çok yorum var ancak en nihayetinde hepsi 4070S olduğu için aşağı yukarı performans hepsinde aynı. Ayrıca 3 fanlı olduğu için ben memnun kaldım. Sıcaklık 65 üstüne hiç çıkmadı ve FPS gayet tatmin edici. Tek ve en büyük sıkıntım driver sebebiyle mavi ekran problemi yaşıyorum maalesef. Şimdilik çözdüm ama şimdilik

Bu yüzden 10/8
*Gamepower skadi square 120mm sıvı soğutma
Buda aldığına pişman olduğum bir ürün olarak kalsın. Hava soğutma montajıyla uğraşmak istemediğim için ve sıvı soğutma gözüme daha hoş gözüktüğü için sıvı soğutma ekledim sisteme alırken. Ancak keşke 120mm yerine 240mm ve Gamepower yerine daha kaliteli bir marka alsaymisim. Işıkları vesaire kapanmıyor. Yanıp sönen gıcık bir ışık stili var. Saçma sapan sesler çıkarıyor bazen. Soğutma konusunda sıkıntısı yok görevini yapıyor ancak her an gidecekmiş gibi geliyor niyeyse. Bozulana kadar veya para bulana kadar devam mecburen. Sonra kaliteli 240mm alırım. 10/6
* AULA F75 Klavye ve AULA SC550 Mouse
Klavyeyi çok beğendim. Tuşa basma hissi, malzeme kalitesi, ürün ağırlığı vesaire çok iyi. Şarjı da iyi gidiyor. RGB de kafi. 10/9
Temu üzerinden bu klavyeyi aldıktan sonra AULA serisi olsun diye mouse olarak da aynı markayı tercih etmek istedim. Pek bir esprisi yok. Düz mouse. Işıklı mışıklı. 10/7
Daha aklıma gelenler var da üşendim neyse bunlar yeterli benim için. Sizler de yazın bakalım neler varmış.
NOT : KENDI SISTEMINZDE KULLANDIGINIZ KENDI PARCALARINIZI PUANLAYIN DOSTLAR. BENIMKINI DEGIL
BENIMKINI DE PUANLAYABILIRSINIZ ANCAK BEN ORNEK OLMASI ACISINDAN YAZDIM KENDIMINKINI. ASIL MERAK ETTIGIM SIZIN PARCALARINIZ VE NE KADAR MEMNUN OLDUGUNUZ.