Neler Yeni

Kullandığınız PC parçalarını puanlayin!

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berkay Kahraman
Soğutucu Enermax LIQMAXFLO 360RGB 12/10. Bu fiyata top tier herhangi bir şey almak bile muazzam (3K) Hem performansından hemde fiyatından çok memnunum işlemcim için çok overkill olsa da işlemcimi oda sıcaklığında tutabiliyor olması muazzam
Bu Enermax marka sivi sogutmayi bende listeme aldim hocam tesekkurler. Sivi sogutmayi degistirecek maddi gucum ve cesaretim oldugunda bakacagim :D 240mm kafi bana.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,801
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
monitörde aynı fikirdeyim
asus dual kötü bir seridir (coil whine sorunu) 4/10 , 4060 fiyatını gram haketmeyen bir kartır (eğer indirimde aldıysanız 7/10) indirimsiz 4/10
işlemci bence direkt 9/10
ram de aynı fikirdeyim
ana kart olarak ta aynı fikirdeyim.
kasa da aynı fikirdeyim
ve soğutucu da 9/10 denilebilir cidden fiyatı için harika soğutucu.
Coilwhine yaşamadım nedenini bilmiyorum hiçbir ASUS kartımda. Aldığım zamanda bu kartın fiyatında Galax ve Windforce olduğundan fp olarak puanını yükselttim. Giriş seviye render işleri için AMD kartlar yerine NVIDIA tercih etmiştim o konu tercih meselesi biraz bu zaman almak için 5/10 falan ben şahsen bugün alıyor olsam almam başka model bakarım. 2. elden rx 6900 falan çözerdim benzer fiyata

Bu Enermax marka sivi sogutmayi bende listeme aldim hocam tesekkurler. Sivi sogutmayi degistirecek maddi gucum ve cesaretim oldugunda bakacagim :D 240mm kafi bana.
Kaçırmayın gerekirse şu an alın kasa desteklemiyorsa Zoko model kasayı alın kasa alsanız dahi öteki 360mm soğutuculardan daha fp ve daha iyi performansı var

1741864921218.png

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Barkın
İşlemci: 7800x3d 10/10 çok memnunum dehşet bir canavar😃
Ekran kartı: Msi 4060ti (8gb) -100/10 Çok pişmanım. Çöp bir ekran kartı
Ram: XPG Lancer 32GB (16x2) 6000mhz cl 30: 9/10 Aydınlatma hız uyumluluk konusunda çok iyi çok memnunum ama kule tipi hava soğutucu kullandığımdan bir tanesini göremiyorum biraz yüksek ramler😃
Ssd: Crucial p3 plus 1tb: 7/10 Okuma yazma hızı ideal ama farklı bir marka tercih edilebilirdi artık 1tb da yetmiyor.
Anakart: Msi x670e gaming plus wifi: 10/10 İsmi bile cezbediyor beni harika bir anakart görünüş ve performans mükemmel. Çok memnunum.
Power supply: Fsp hyper 650w 80+ bronze 8/10: Memnunum bir sıkıntısı yok ama 650w yerine ileriye dönük alsaymışım dedim.
Soğutucu Thermalright peerless assassin 120 se rgb 8/10: Gayet memnunum soğutma performansı çok iyi ama makul bir farkla phantom spirit alabilirdim.
Kasa vento vg07f 9/10: Hava akışı çok iyi zaten mesh bir kasa fanları sessiz 4 fanlı gayet memnunum.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
efe araci
Coilwhine yaşamadım nedenini bilmiyorum hiçbir ASUS kartımda. Aldığım zamanda bu kartın fiyatında Galax ve Windforce olduğundan fp olarak puanını yükselttim. Giriş seviye render işleri için AMD kartlar yerine NVIDIA tercih etmiştim o konu tercih meselesi biraz bu zaman almak için 5/10 falan ben şahsen bugün alıyor olsam almam başka model bakarım. 2. elden rx 6900 falan çözerdim benzer fiyata

Kaçırmayın gerekirse şu an alın kasa desteklemiyorsa Zoko model kasayı alın kasa alsanız dahi öteki 360mm soğutuculardan daha fp ve daha iyi performansı var

Alıntıyı görüntüle
hocam asus duali araştırın genel olarak asus dual kartlarında çok fena coil whine var amd/nvidia farketmez sizin şansınıza gelmemiş :D

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,801
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
hocam asus duali araştırın genel olarak asus dual kartlarında çok fena coil whine var amd/nvidia farketmez sizin şansınıza gelmemiş :D
Coilwhine sorunundan haberdarımda sonuç olarak kendi deneyimlerimi yazdığım için buradan puan kırmam mantıksız olurdu zaten kart fan çalıştırmıyor kullanımımın %85inde orası da ayrı bir detay

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
efe araci
120mm çöptür 240mm mecbur kalınmadığı sürece alınmaz 360mm candır
240mm alacağınıza kaliteli bir hava soğutma almanızı öneririm.

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Arnold
Su an ki sisteminizde kullandığınız parçanın ismini, 10 üzerinden kaç puan verdiğinizi ve artıları ile eksilerini yazin.

Her parça için ayrı ayrı yapmak uzun süreceği için sadece fikir belirtmek istediğiniz parçalar için yapabilirsiniz.

Örnek olarak benim kullandığım SSD ile ilgili artı veya eksi bir düşüncem yok. Düz SSD yani o yüzden fikir yazmayacağım onla ilgili.

Kullandığım ve puanlamak istediğim ürünler;

* Philips Evnia 27M2N5500 Monitör
2K, 27 inç müthiş bir monitör. 8K fiyata amazondan almıştım. Kesinlikle tavsiye ederim. Bir tek HDR özelliği için HDR400 yerine HDR600 iyi olurdu. 10/9

* Gigabyte Windforce 4070 Super OC
Windforce alınmaz cart curt tarzı çok yorum var ancak en nihayetinde hepsi 4070S olduğu için aşağı yukarı performans hepsinde aynı. Ayrıca 3 fanlı olduğu için ben memnun kaldım. Sıcaklık 65 üstüne hiç çıkmadı ve FPS gayet tatmin edici. Tek ve en büyük sıkıntım driver sebebiyle mavi ekran problemi yaşıyorum maalesef. Şimdilik çözdüm ama şimdilik :( Bu yüzden 10/8

*Gamepower skadi square 120mm sıvı soğutma
Buda aldığına pişman olduğum bir ürün olarak kalsın. Hava soğutma montajıyla uğraşmak istemediğim için ve sıvı soğutma gözüme daha hoş gözüktüğü için sıvı soğutma ekledim sisteme alırken. Ancak keşke 120mm yerine 240mm ve Gamepower yerine daha kaliteli bir marka alsaymisim. Işıkları vesaire kapanmıyor. Yanıp sönen gıcık bir ışık stili var. Saçma sapan sesler çıkarıyor bazen. Soğutma konusunda sıkıntısı yok görevini yapıyor ancak her an gidecekmiş gibi geliyor niyeyse. Bozulana kadar veya para bulana kadar devam mecburen. Sonra kaliteli 240mm alırım. 10/6

* AULA F75 Klavye ve AULA SC550 Mouse
Klavyeyi çok beğendim. Tuşa basma hissi, malzeme kalitesi, ürün ağırlığı vesaire çok iyi. Şarjı da iyi gidiyor. RGB de kafi. 10/9
Temu üzerinden bu klavyeyi aldıktan sonra AULA serisi olsun diye mouse olarak da aynı markayı tercih etmek istedim. Pek bir esprisi yok. Düz mouse. Işıklı mışıklı. 10/7

Daha aklıma gelenler var da üşendim neyse bunlar yeterli benim için. Sizler de yazın bakalım neler varmış.

NOT : KENDI SISTEMINZDE KULLANDIGINIZ KENDI PARCALARINIZI PUANLAYIN DOSTLAR. BENIMKINI DEGIL :D BENIMKINI DE PUANLAYABILIRSINIZ ANCAK BEN ORNEK OLMASI ACISINDAN YAZDIM KENDIMINKINI. ASIL MERAK ETTIGIM SIZIN PARCALARINIZ VE NE KADAR MEMNUN OLDUGUNUZ.
Gamepower neden alınmaz kanıt #4556984

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,844
İsim
Sarp Yılmaz

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berkay Kahraman
120mm çöptür 240mm mecbur kalınmadığı sürece alınmaz 360mm candır
240mm alacağınıza kaliteli bir hava soğutma almanızı öneririm.
360 desteklemiyor hocam kasa maalesef. Öne takarsam olur anca ama onu da istemiyorum. Üst 240 destekliyor maks

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,167
İsim
efe araci
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,761