skwalker_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 34
16 gb ram var 2x8 3000 mhz ama 12 gb kullanılabilir gözüküyor normal mi böyle olması.
nomal değil en fazla 200 mb oynama yapar anakartın kaldırmıyor olabilirmi?16 gb ram var 2x8 3000 mhz ama 12 gb kullanılabilir gözüküyor normal mi böyle olması.
anakart 32 gb destekli kaldırmıyor olması imkansız biostan bir şey yapmam mı lazım acaba 4 gb nereye gitmiş anakart modeli a320m m2 v2nomal değil en fazla 200 mb oynama yapar anakartın kaldırmıyor olabilirmi?
biosla alakalı olabilir anlayan arkdaşın felan varsa göster derim abianakart 32 gb destekli kaldırmıyor olması imkansız biostan bir şey yapmam mı lazım acaba 4 gb nereye gitmiş anakart modeli a320m m2 v2
ryzen 5 2600 işlemci takılıişlemci nedir?
şuan pc kullanımda ama kapattığıom zaman foto alıp atacambios ayarını atabilirmisin ?
Dostum acaba Görev yöneticisinde, Bellek bölümündeki detaylarda kullanılabilir 12GB olarakmı gördünşuan pc kullanımda ama kapattığıom zaman foto alıp atacam
16 gözüküyor dün fark ettim ben oyun oynarken oyun 12 gb kullanıyordu kullanılabilir 3 küsür gösterdi meğersem o geriye kalan bellekmişDostum acaba Görev yöneticisinde, Bellek bölümündeki detaylarda kullanılabilir 12GB olarakmı gördün, eğer öyle ise 4GB RAM windows vs açık olduğu için öyle gözüküyor, Asıl olay bilgisayarın sistem özelliklerine girince kaç gösteriyor ?