SaNaT sAnAt!!!Tiyatro olabilir belki, pek kullanan olmaz ama dursun.
oha eyw reis artık şehinşah 40 yılda bir albüm şarkı salınca haber verebileceğimE varya orada, bi baksaydın önce
Dizi ve film olmuyor mu mantıken?Animeler için bir kategori açılabilir mi?
Genel yazılıma giriyor, ayırmak ne kadar mantıklı olur?Sistem araçları, yani atıyorum disk temizleme araçları, onarım araçları virüs temizleme araçları gibi.
doğruDizi ve film olmuyor mu mantıken?
Gene yazılım denilince pek düzgün durmuyor. Sistem araçları daha mantıklı, mesela şu konunun normalde sistem araçlarında olması gerekirdi.Genel yazılıma giriyor, ayırmak ne kadar mantıklı olur?
Sistemi bozulunca konu dışına açanları görünce o isim bana pek mantıklı gelmiyorGene yazılım denilince pek düzgün durmuyor. Sistem araçları daha mantıklı, mesela şu konunun normalde sistem araçlarında olması gerekirdi.
WinUpdateFix İle Güncelleştirme Sorunları Onarımı
Merhaba, Tanıtım : WinUpdateFix Windows güncelleştirme sorunlarını onarabileceğiniz freeware bir araçtır. Bu aracın uyumlu çalıştığı işletim sistemleri şunlardır : • Windows XP • Windows Vista • Windows 7 • Windows 8 • Windows 8.1 Kullanımı : • WinUpdateFix'i masaüstüne atınız. •...donanimarsivi.com
Raporla var, hayat var.Sistemi bozulunca konu dışına açanları görünce o isim bana pek mantıklı gelmiyor
Sanat için toplumSanat toplum için midir? Sanat sanat için midir?