Neler Yeni

Kumar Bağımlılığı ve reklamları

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
mehmet ali soylu
Arkadaşlar selamlar instagramda sayfalar direkt reklam yapmasa da kumar sitesinin logosunu sağ üste falan koyup reklamını yapıyor. bu kişilerin çoğu türkiyede yaşıyor bunları nasıl patlatabiliriz? reklam anlaşması teklifi yapıp ad soyad öğrenip öyle mi şikayet edeyim

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Mehmetcan İvrendi
Arkadaşlar selamlar instagramda sayfalar direkt reklam yapmasa da kumar sitesinin logosunu sağ üste falan koyup reklamını yapıyor. bu kişilerin çoğu türkiyede yaşıyor bunları nasıl patlatabiliriz? reklam anlaşması teklifi yapıp ad soyad öğrenip öyle mi şikayet edeyim
Öncelikle yanlış anlama ama Cidden Neden bu kadar taktın Yani adam Gidipte Arkadaşlar bu siteden üye olup oynayabilirsiniz vs. Demiyorsa (Direk kumar yayıncıları hariç ) O kadar'da büyütülcek bir şey yok Yani kafayı çok takmış gibisin

NOT: Ben kumar vs. Oynamıyorum Sadece Her şeyi Çok fazla yasaklamaya takmışsınız böyle olmaz

Zaten yeni düzenleme geldi Kumar Reklamları yapmak artık yasak yani insanların bile bile Reklam yapacağını sanmıyorum kolay kolay Muhtmelen Reklam yapanlar yurt dışında yaşıyorlar onları şikayet etsen bı işe yaramaz

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
mehmet ali soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle yanlış anlama ama Cidden Neden bu kadar taktın Yani adam Gidipte Arkadaşlar bu siteden üye olup oynayabilirsiniz vs. Demiyorsa (Direk kumar yayıncıları hariç ) O kadar'da büyütülcek bir şey yok Yani kafayı çok takmış gibisin

NOT: Ben kumar vs. Oynamıyorum Sadece Her şeyi Çok fazla yasaklamaya takmışsınız böyle olmaz

Zaten yeni düzenleme geldi Kumar Reklamları yapmak artık yasak yani insanların bile bile Reklam yapacağını sanmıyorum kolay kolay Muhtmelen Reklam yapanlar yurt dışında yaşıyorlar onları şikayet etsen bı işe yaramaz
illegal bir iş yapılıyor. reklam yapılıyor açık açık ve insanları zehirliyorlar evet bu konuya takığım çünkü gençler açık açık zehirleniyor. özgürlük diye diye halkları mal ediyorlar. kumar ve uyuşturucu Türk gençliğinin en büyük problemleri.

açık açık reklam yapmayan isimsiz sayfaların sahipleri türkiyede yaşıyor muhtemelen

Clayz

80+ Silver
yanı aslında mıllı pıyango sıtesıne gırınce devletımızde masallah sweet bonanza cakması oynatıyor bırak adamlar ıllegal oynasın

mehmetaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
mehmet ali soylu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yanı aslında mıllı pıyango sıtesıne gırınce devletımızde masallah sweet bonanza cakması oynatıyor bırak adamlar ıllegal oynasın
dostum reklamını yapıyorlar yasak şeyi niye şikayet etmeyelim sonra battım öldüm intşhar edecem veya kazandım paramı vermiyor diyor insanlar.

Çocuğa sigara satılmasına müsaade eder misin veya alkol? Bunlar çocuklara da oynatıyor

Uygunsuz Dil

millet intihar ediyor ***** ***** konuşma
Mesaj otomatik birleştirildi:

yasal değil ayrıca büyütülecek bir şey yok ne demek

CharlesPolat

80+ Bronze
dostum reklamını yapıyorlar yasak şeyi niye şikayet etmeyelim sonra battım öldüm intşhar edecem veya kazandım paramı vermiyor diyor insanlar.

Çocuğa sigara satılmasına müsaade eder misin veya alkol? Bunlar çocuklara da oynatıyor
Çoğu Türkiye de değil zaten şikayet etsen bile değişmez

Qbört

80+ Bronze
Bizde şikayet edelim önlerine geçelim. Nasıl olsa icraate geçirmek çok kolay. Milyar dolarlık piyasanın hemde türkiye gibi bir yerde önüne sadece "ad soyad" ile "şikayet" edip geçeceğiz.
Evet icraate geçirelim çok kolay bunların önüne geçeceğiz :)

Top Bottom