Kur'an'ın 4 Mucizesi | Dr. Altay Cem Meriç

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
Buyrun video burada.
Ben de orada.
Görüşürüz sabaha.

Cem Meriç Tamam da Sözler Köşkü Ne Olum Başka Kanal mı Bulamadı Adam

Hic izlemedin Mi Sözler Köşkü, Adamı Dinlerim Ama Adam İyi

Hocam Sözler Köşkü dışında başka kanal varsa atar mısınız? Makale falan. Bu yaptığım ön yarı değil onu söyleyeyim. Adamların 1-2 videosunu izledim söyledikleri çoğu şey yanlış. Mesela Evrimcilere laf atıyorlar (Evrimle İslam'ın çeliştiğini düşünmüyorum). Adam saçma sapan kanıtlarla geliyor. Kanıt bile denmez. Evrimi "maymundan insana" olarak iteliyor. Bilimden uzaklaştırıyor. O günden beri gıcığım. Bir aralar çok izlerdim hatta Katıl açılınca belki Katıl yaparım diye düşünürdüm ancak o tür videolarını izlediğim zaman artık benim için biten bir kanal oldu. Çoğu sokak videosu bile kurgu. Sokakta bana denk gelse kendisini yerle bir etmem 2-3 dakika mı almaz.

Kuran ilk tarihten beri değişmez,değiştirilemez zaten.
Tek tek yazsaydın daha iyi olabilirdi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ha bir de,Sözler Köşkünü neden sevmiyorsunuz ?

Bu yaptığım ön yarı değil onu söyleyeyim. Adamların 1-2 videosunu izledim söyledikleri çoğu şey yanlış.
Bu arada şunu belirtmek istiyorum madem kanal arıyorsanız,

Sözler Köşkü bu argümanları veya kendi zihniyetleri kendilerinden çıkmış değil. Bu düşüncelerin neredeyse hepsi Risale'ci veya Nurcu(Nur Cemaati ve türevleri)'larda da var. Kendi ailem, akrabalarım bu cemaatin fikirlerini benimsiyorlar, sadece bunlar değil kendi tanıdığım bazı kişiler de öyle. Örneğin adam doktor olmuş daha evrimi kabul etmiyor gibi gibi (gerçek olay). Veya zaten aynı ortamda oldukları kişilerin de aynı fikirde oldukları için istedikleri gibi Atatürk'e, Laikliğe, camilerin ahır yapılmasına (!), kuran okuyamadıkları için harf inkılabına (veya devrimine) laf sallayanlar da var.

Gene siyasete girmek istemiyordum ama bu cemaatin içinde çürük elmalar da var. Kadir Mısıroğlu, Fetö... bu cemaate bağlıydılar. Tavsiyem madem düzgün islam öğrenmek istiyorsunuz bu cemaate ve risalelere bulaşmayan kanalları izlemenizi öneririm.

Evrimle İslam Benim İşlim, Etiketleyin

Hocam Sözler Köşkü dışında başka kanal varsa atar mısınız? Makale falan. Bu yaptığım ön yarı değil onu söyleyeyim. Adamların 1-2 videosunu izledim söyledikleri çoğu şey yanlış. Mesela Evrimcilere laf atıyorlar (Evrimle İslam'ın çeliştiğini düşünmüyorum). Adam saçma sapan kanıtlarla geliyor. Kanıt bile denmez. Evrimi "maymundan insana" olarak iteliyor. Bilimden uzaklaştırıyor. O günden beri gıcığım. Bir aralar çok izlerdim hatta Katıl açılınca belki Katıl yaparım diye düşünürdüm ancak o tür videolarını izlediğim zaman artık benim için biten bir kanal oldu. Çoğu sokak videosu bile kurgu. Sokakta bana denk gelse kendisini yerle bir etmem 2-3 dakika mı almaz.
100 doğruda yapsan 1 yanlışına kurbansın bu ülkede!
Bir konuda yanlış yapabilir. Bu demek değildir ki bütün kanal çöp yanlış. Kafile'nin Kırmızı Asa serisi var. Onu izleyebilirsiniz. Ek olarak size doğru geleni izleyin.
Ama Altay Cem Meriç i kesinlikle izleyin.

Bir konuda yanlış yapabilir. Bu demek değildir ki bütün kanal çöp yanlış. Kafile'nin Kırmızı Asa serisi var. Onu izleyebilirsiniz. Ek olarak size doğru geleni izleyin.
Bakarım. Bu arada 100 elmadan 10'u çürük çıksa ben o elmayı yemem. Bu elmanın 10'da çürük.

Enis Doko İzle Evrim Gercek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,246
Üyeler
195,574
Son üye
sandardor
Geri