Hocam Sözler Köşkü dışında başka kanal varsa atar mısınız? Makale falan. Bu yaptığım ön yarı değil onu söyleyeyim. Adamların 1-2 videosunu izledim söyledikleri çoğu şey yanlış. Mesela Evrimcilere laf atıyorlar (Evrimle İslam'ın çeliştiğini düşünmüyorum). Adam saçma sapan kanıtlarla geliyor. Kanıt bile denmez. Evrimi "maymundan insana" olarak iteliyor. Bilimden uzaklaştırıyor. O günden beri gıcığım. Bir aralar çok izlerdim hatta Katıl açılınca belki Katıl yaparım diye düşünürdüm ancak o tür videolarını izlediğim zaman artık benim için biten bir kanal oldu. Çoğu sokak videosu bile kurgu. Sokakta bana denk gelse kendisini yerle bir etmem 2-3 dakika mı almaz.İzledim.
Bu arada şunu belirtmek istiyorum madem kanal arıyorsanız,Bu yaptığım ön yarı değil onu söyleyeyim. Adamların 1-2 videosunu izledim söyledikleri çoğu şey yanlış.
100 doğruda yapsan 1 yanlışına kurbansın bu ülkede!Hocam Sözler Köşkü dışında başka kanal varsa atar mısınız? Makale falan. Bu yaptığım ön yarı değil onu söyleyeyim. Adamların 1-2 videosunu izledim söyledikleri çoğu şey yanlış. Mesela Evrimcilere laf atıyorlar (Evrimle İslam'ın çeliştiğini düşünmüyorum). Adam saçma sapan kanıtlarla geliyor. Kanıt bile denmez. Evrimi "maymundan insana" olarak iteliyor. Bilimden uzaklaştırıyor. O günden beri gıcığım. Bir aralar çok izlerdim hatta Katıl açılınca belki Katıl yaparım diye düşünürdüm ancak o tür videolarını izlediğim zaman artık benim için biten bir kanal oldu. Çoğu sokak videosu bile kurgu. Sokakta bana denk gelse kendisini yerle bir etmem 2-3 dakika mı almaz.
Bakarım. Bu arada 100 elmadan 10'u çürük çıksa ben o elmayı yemem. Bu elmanın 10'da çürük.100 doğruda yapsan 1 yanlışına kurbansın bu ülkede!
Bir konuda yanlış yapabilir. Bu demek değildir ki bütün kanal çöp yanlış. Kafile'nin Kırmızı Asa serisi var. Onu izleyebilirsiniz. Ek olarak size doğru geleni izleyin.
Ama Altay Cem Meriç i kesinlikle izleyin.
Enis Doko İzle Evrim Gercek100 doğruda yapsan 1 yanlışına kurbansın bu ülkede!
Bir konuda yanlış yapabilir. Bu demek değildir ki bütün kanal çöp yanlış. Kafile'nin Kırmızı Asa serisi var. Onu izleyebilirsiniz. Ek olarak size doğru geleni izleyin.
Ama Altay Cem Meriç i kesinlikle izleyin.