veneficus
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 412
en son site patladı herhalde bende alamdım en az 30dk bekledim 404 hatası verdiÖdeme ekranında bekletip saat 12de yenileyip aldım sağol
en son site patladı herhalde bende alamdım en az 30dk bekledim 404 hatası verdiÖdeme ekranında bekletip saat 12de yenileyip aldım sağol
cidden habide multi açıp gelmiş burayayasak değil miydi bu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
selam sana imparatorellerine sağlık
aynısını yaparak aldım kartı da google otomatik dolduruyor bendeSaat 1 stoğu için bekleyeceklere tavsiyem. Adresinizi girip sitenin çalıştığı bir zamanda ürünü sepete ekleyip kart bilgilerini girdiğiniz sayfaya kadar gelin ve masterpass'e kayıtlı kartlarınızdan birini seçip saati bekleyin(kayıtlı kartınız yoksa bir tanesini kaydedin). Saat tam 1 olduğunda sayfayı yenileyin ve fiyatın düştüğünü gördüğünüz anda kartı seçip ödemeyi tamamlayın. Umarım işinize yarar. Bol şanslar.
baya da haksızmış gerçekten qhjwevqhwevhjqwvjhgeqwvjkg
1 ay ban yediğimde hesap açmıştım saniyesinde patladı hesap
Öyle bir şey yok, insanları kandırmaya çalışıyorsun herhalde. Ürünü 600 TL iken sepete ekleyince geri 1 TL' ye düşse bile sepette 600 TL yazmaya devam ediyor. Kendim denedim. Bozuk yalancılara kanmayın beyler.Saat 1 stoğu için bekleyeceklere tavsiyem. Adresinizi girip sitenin çalıştığı bir zamanda ürünü sepete ekleyip kart bilgilerini girdiğiniz sayfaya kadar gelin ve masterpass'e kayıtlı kartlarınızdan birini seçip saati bekleyin(kayıtlı kartınız yoksa bir tanesini kaydedin). Saat tam 1 olduğunda sayfayı yenileyin ve fiyatın düştüğünü gördüğünüz anda kartı seçip ödemeyi tamamlayın. Umarım işinize yarar. Bol şanslar.
acaba nasıl tespit ediyorlar. ip değişiyorlardır. cookie sıfırlıyorlardır. bilen var mı acaba merak ettim nasıl bir sistem dönüyor1 ay ban yediğimde hesap açmıştım saniyesinde patladı hesapben de zeki sanıyordum kendimi adam için kaşarı olmus
Var, 600 iken sepete ekleyip ödeme adımında bekleyip saat başı yenileyince 1TL ye düşüyor. Sonra hızlıca kart bilgileri girip ödeme yapmakta. Aldım bu şekilde az önce.Öyle bir şey yok, insanları kandırmaya çalışıyorsun herhalde. Ürünü 600 TL iken sepete ekleyince geri 1 TL' ye düşse bile sepette 600 TL yazmaya devam ediyor. Kendim denedim. Bozuk yalancılara kanmayın beyler.
Bu şekilde alan çok olmuş hocam farklı forumlarda da gördüm.Öyle bir şey yok, insanları kandırmaya çalışıyorsun herhalde. Ürünü 600 TL iken sepete ekleyince geri 1 TL' ye düşse bile sepette 600 TL yazmaya devam ediyor. Kendim denedim. Bozuk yalancılara kanmayın beyler.
halla halla haksız ban yiyor arkadaş o deminki arkadaş bro1 ay ban yediğimde hesap açmıştım saniyesinde patladı hesapben de zeki sanıyordum kendimi adam için kaşarı olmus
bu kart kaydetme olayı pcde oluyor mu?aynısını yaparak aldım kartı da google otomatik dolduruyor bende
600 yazsa bile öderken 69.90 oluyorÖyle bir şey yok, insanları kandırmaya çalışıyorsun herhalde. Ürünü 600 TL iken sepete ekleyince geri 1 TL' ye düşse bile sepette 600 TL yazmaya devam ediyor. Kendim denedim. Bozuk yalancılara kanmayın beyler.
Ben az önce onun söylediği yöntemle aldım ama kendim buldum o söylemedenÖyle bir şey yok, insanları kandırmaya çalışıyorsun herhalde. Ürünü 600 TL iken sepete ekleyince geri 1 TL' ye düşse bile sepette 600 TL yazmaya devam ediyor. Kendim denedim. Bozuk yalancılara kanmayın beyler.