❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

Bir tane alırsın neyse de, ihtiyacı olmadığı halde iki üç tane alanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. İmkanı kısıtlı olan var, öğrenci olan var vs. Bırakın ihtiyacı olan alsın ihtiyacını görsün. Bu tarz şeyler bu yüzden yapılıyor ya zaten. Satılan mouse da çok aman aman bir mouse değil. İş görür mü görür tabii ki. Ama yamyamlık yapmanın bir alemi de yok.
Yarın sahibinden de 500TL'ye satmaya çalışırlar :)

ya bir film dönüyor yada
mallık bizde hellaaam...
1000 tane mouseden 1 tane alamadık...
1tl iken site çöküyor, 626tl olunca yağ gibi akıyor...

Bir tane alırsın neyse de, ihtiyacı olmadığı halde iki üç tane alanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. İmkanı kısıtlı olan var, öğrenci olan var vs. Bırakın ihtiyacı olan alsın ihtiyacını görsün. Bu tarz şeyler bu yüzden yapılıyor ya zaten. Satılan mouse da çok aman aman bir mouse değil. İş görür mü görür tabii ki. Ama yamyamlık yapmanın bir alemi de yok.
yok dostum illa köklücekler fırsatçılardan ihtiyacı olana kalmıyor piyasa hep böyle :/

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Beyler samsungda özelleştirme uygulaması vardı neydi onun adı birde başka marka telde kullanabiliyor muyuz

Geri