drakathx
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,328
dostum yine mi sen yoksa ?saat 22 den beri almaya çalışıyom yok ödeme ekranında donup kaldı sinirden ağlayacam ya
dostum yine mi sen yoksa ?saat 22 den beri almaya çalışıyom yok ödeme ekranında donup kaldı sinirden ağlayacam ya
Yarın sahibinden de 500TL'ye satmaya çalışırlarBir tane alırsın neyse de, ihtiyacı olmadığı halde iki üç tane alanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. İmkanı kısıtlı olan var, öğrenci olan var vs. Bırakın ihtiyacı olan alsın ihtiyacını görsün. Bu tarz şeyler bu yüzden yapılıyor ya zaten. Satılan mouse da çok aman aman bir mouse değil. İş görür mü görür tabii ki. Ama yamyamlık yapmanın bir alemi de yok.
Hemen hemen her sayfasında yazılıydı48-49 sayfalık yazıyı tek tek okuyacak değilim
2 tane aldım sanane kardeşim alsaydın ne laf atıyonstokçuların inşallah iptal olur 1 den fazla alanların özellikle![]()
yok dostum illa köklücekler fırsatçılardan ihtiyacı olana kalmıyor piyasa hep böyle :/Bir tane alırsın neyse de, ihtiyacı olmadığı halde iki üç tane alanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. İmkanı kısıtlı olan var, öğrenci olan var vs. Bırakın ihtiyacı olan alsın ihtiyacını görsün. Bu tarz şeyler bu yüzden yapılıyor ya zaten. Satılan mouse da çok aman aman bir mouse değil. İş görür mü görür tabii ki. Ama yamyamlık yapmanın bir alemi de yok.
Muhtemel son tabii.Yarın sahibinden de 500TL'ye satmaya çalışırlar![]()
maalesef bankadan da 686 almışSitede 680 gösteriyorsa hatalı gösteriyor hocam kartına bak ne kadar çektiğine bende de 600 gözüküyordu 60 çekti
Kimdostum yine mi sen yoksa ?
Sırf almak için aldık aga yaMouseyi yedek falan dursun diye aldım da sensörü çok kötüymüş iş görmez gibi![]()
Ama sorsan herkes fırsatçılardan şikayetçiyok dostum illa köklücekler fırsatçılardan ihtiyacı olana kalmıyor piyasa hep böyle :/
onca alamayan var oldu mu şimdi kral yaptın böyle2 tane aldım sanane kardeşim alsaydın ne laf atıyon