Neler Yeni

Kurban katliam mıdır?

Impe

80+ Silver
Technopatta gordum burdakilerin cevabını merak ettim sizce kurban katliam mıdí?bence değil

Rx 5700Xt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
FurkanEfeNar
Şöyle düşün. Kurban olmasaydı insanlar kesilecekti. O katliam olmazmıydı ?

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Technopatta gordum burdakilerin cevabını merak ettim sizce kurban katliam mıdí?bence değil

Dinimizce olan bir şey, sonuç olarak kimse sokakta bulduğu ineği zorla kesmiyor, bu hayvanlar belli ortamlarda çoğaltılıyor büyütülüyor ve dinimizce farz olan kurban için kesiliyor fakat yavru falan kesmiyoruz veya hamile bir ineği bunlar hep üreyebilir.

Artıdan kurban bayramında kurban kesilmesini katliam diyen "mahlukatlar" hayvan derilerinden çantalar kullanan, bolca et tüketen kişiler.

Adam bolca etburger yiyip kurbana katliam diyor, herhalde onun yediği et gökten zembille düşüyor yada ağaçta yetişiyor.

Excator23cm

80+ Gold
niye katliam olsun ki normalde de et yiyorsun kurban bayramında yoksullara dağıtınca katliam mı olucak

LahmatsuDcr

80+ Silver
Kurban katliam değildir. Kurbana katliam diyen kişiler galiba yabancı firmaların günde kaç tane balina öldürdüğünü bilmiyor ya da sırf derisi için binlerce deniz hayvanın öldürülmesi. Kurban usülüne göre yapılıyor. kurban katliamdır diyenler balyozla öldürülen ineklerin etlerini Burger King McDonald's gibi yerlerde yerken hiç bir sıkıntı hissetmiyor.

Impe

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İnsan vucüdunun proteine ihtiyacı var oda sutte,ette ve yumurtada var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kurban katliam değil eğer kurban olmasaydı seni beni kesiceklerdi yani :) napıcan
Seni beni kesmezlerdide insanlar gucsuz duserdi protein olmadığındab

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Bence değil çünkü kurbanın amacı durumu olmayanlara et dağıtmak yardımlaşmaktır. Açı doyurduğun bir ibadet benim için katliam değildir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Uzun lafın kısası, milletin eli ağzı taramalı tüfek sıkan sıkıyor, ama cahillikle sıkıyor. Bunları söyler iken araştırmaları değil 2 saniye durup düşünmeleri mantıklı yola ulaşmalarını sağlıyacak, onca hayvan katliamı var iken bizim "Uygun şartlar da" kestiğimiz kurbanlarımız katliam olmuş.

Onca hayvan cinsinin yavrusu hamile annesi demeden katledilir iken, biz kurbanlarımızı hep büyük ve hamile olmayanlardan keseriz, hamile olan veya yavru olanları kesmeyiz, kesen mahlukatlar var isede onların yaptıkları canilik olur ama geneli böyle.

Impe

80+ Silver
Top Bottom