Neler Yeni

Kurban katliam mıdır?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam düyanın bazı yerlerinde fok balıkları sadece balık yedikleri için öldürülüyor. bunun yanında Müslümanların ki katliam değil beslenmedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam bende ateistim lakin katliam diyenlere karşıyım. Sizden ricam bu şekilde bir yaftalama yapmamanız :)
yaftalamak değil ordaki kastım sadece bakış açısına göre değişken olacağı yönünde. kusura bakma direk hedef almadım kimseyi.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
dostum bu hayvanlar eğer tanrıya inanıyorsan inanalar için tanrının gönderdiği nimet kesmek sana kalmıs bısey amac belli ama günümüzde artık neredeyse herkes bunu bir ibadet değil de gelenek gıbı yapıyor soyleyeceklerım bu kadar
Hem bir ibadet hem bir gelenek çünkü yüzyıllardır yapılıyor. Ancak anlayamadığım şu sen nasıl anlıyorsun ibadet değil de gelenek olarak yapıldığını.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Hem bir ibadet hem bir gelenek çünkü yüzyıllardır yapılıyor. Ancak anlayamadığım şu sen nasıl anlıyorsun ibadet değil de gelenek olarak yapıldığını.
mesela suudi arabistanda hac ibadeti içerisinde yapılan kurban kesmede 1 milyon kkurban kesiliyromus en az sınır komsusu olan yemende insanlar aclıktan oluyor ıyı gunler

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Bu arada yanlış hatırlamıyorsam düyanın bazı yerlerinde fok balıkları sadece balık yedikleri için öldürülüyor. bunun yanında Müslümanların ki katliam değil beslenmedir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yaftalamak değil ordaki kastım sadece bakış açısına göre değişken olacağı yönünde. kusura bakma direk hedef almadım kimseyi.
Düzeltiyorum bu dediğiniz kız düşürmek için ateist olan büyük bir kesimde var 😁. Biyolojinin b'sinden anlamayanlar et tüketiminin farklı bir kolu olan geleneğe böyle diyebiliyorlar. He ben kurban keser miyim hayır ama bu şekilde gereksiz savunma yapanlara da karşı dururum.

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
mesela suudi arabistanda hac ibadeti içerisinde yapılan kurban kesmede 1 milyon kkurban kesiliyromus en az sınır komsusu olan yemende insanlar aclıktan oluyor ıyı gunler
Dostum çok haklısın ben hiçbir zaman suudi arabistanı savunmadım savunmayacağım da berbat sistemleri var. Kurbanı kesip çöpe atıyorlar yemeden. Hiçbir özelliğini sevmiyorum o ülkenin. Ama ben değerlendirmemi oraya göre yapamam.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Düzeltiyorum bu dediğiniz kız düşürmek için ateist olan büyük bir kesimde var 😁. Biyolojinin b'sinden anlamayanlar et tüketiminin farklı bir kolu olan geleneğe böyle diyebiliyorlar. He ben kurban keser miyim hayır ama bu şekilde gereksiz savunma yapanlara da karşı dururum.
Tövbe tövbe tanrıyı nasıl görmezsin etrafta bir çok delil varken.Olasılık bile sıfırdan küçükken, daha ağızdan gectikten sonra yedigin yiyeceğe hakim olamazken,koskoca ağacları cekirdeği içine programını noksansız yerlestiren bunu her yıl devam ettiren bir tanrıyı nasıl gormezden gelirsin

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Tövbe tövbe tanrıyı nasıl görmezsin etrafta bir çok delil varken.Olasılık bile sıfırdan küçükken, daha ağızdan gectikten sonra yedigin yiyeceğe hakim olamazken,koskoca ağacları cekirdeği içine programını noksansız yerlestiren bunu her yıl devam ettiren bir tanrıyı nasıl gormezden gelirsin
Beni tanımadan; benim sahip olduğum astrofizik, biyoloji ve felsefe gibi alanlara hakimliği bilmeden yorum yapmak sana mı düştü zırto?

Spektrumdx3

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen öyle bi kesim var. şimdi o kesime bakınca aklıma şu geliyor. demekki sesi çıksa ve şeffaf yerine kırmızı kanı aksa bu adamlar sebzede yemicek :D

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Allah'ın emrine katliam diyenler. Yazık...

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
Kebapları gömerken bunları savunabilecek misin bakalım :)

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Kurban katliamdır, aa hamburgerim gelmiş.

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
Dostum çok haklısın ben hiçbir zaman suudi arabistanı savunmadım savunmayacağım da berbat sistemleri var. Kurbanı kesip çöpe atıyorlar yemeden. Hiçbir özelliğini sevmiyorum o ülkenin. Ama ben değerlendirmemi oraya göre yapamam.
dostum emın ol bu tr de de var kurbanı kesıp kımseye dagıtmayan muslum(a)nlar

Top Bottom