Kurgu İçin Yeterli Olur mu ?

Hangi bilgisayarı almalıyım?

• 1. Seçenek

• 2. Seçenek

• 3. Seçenek

• Diğer ( Önerdiğiniz Bilgisayarı Yazın Lütfen )

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde de kurgu laptop tavsiyesi üzerine konu açmıştım. Bir kaç laptop buldum fakat AMD konusunda çok kararsız kaldım çok acil destek bekliyorum...

Bulduğum üç bilgisayar var hepsi Asus marka ve şu modeller;

1.Seçenek: Asus Tuf FX705DT-H7115 - 7.100 tl
Bilgisayar 17.3 inç olduğu için daha çok ilgimi çekti.
AMD Ryzen 7 3750H
16 GB RAM
750 GB SSD
GTX 1650

2. Seçenek: Asus Tut FX505DU-BQ163 - 7.100 TL
15.6 inç
AMD Ryzen 5 3550H+
16 GB RAM
750 GB SSD
GTX 1660Ti

3. Seçenek: Asus Rog Strix G531GT-BQ067 - 7.400 TL
15.6 inç
Intel Core İ5 9300H
8 GB Ram ( 16 yapılacak )
750 GB SSD
GTX 1650

Bu üç bilgisayar arasında kaldım hepsi sıfır bilgisayar yardımcı olursanız sevinirim. Eğer bu değil de şunu al gibisinden fikriniz varsa onları söylerseniz de bakarım fakat en yüksek fiyat kesinlikle 7.500 olmalı.
Bilgisayarı kurgu, photoshop, tasarım ve biraz da oyun için kullanırım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Sadece kurgu mu yapacaksın yani oyun falan oynayacak mısın?

Kurguda 16 gb ram yetmiyor haberin olsun. Artı ne kadar çok çekirdekli işlemci alırsan işi o kadar çabuk biter çekirdek sayısına göre işlemci seç

Kurguda 16 gb RAM yetmiyor haberin olsun. Artı ne kadar çok çekirdekli işlemci alırsan işi o kadar çabuk biter çekirdek sayısına göre işlemci seç
16 GB RAM ilk zamanlarda yeterli kalır zaten uzun saatler süren kurgu işlerim yok taş çatlasın 20 dakikalık fhd videolar kurguları. Çekirdek açısından da haklısın zaten bu bilgisayarlardan soğumuş durumdayım yeni tuf serisine bakıyorum şu sıralar eğer 17 inç modeli uygun fiyata gelirse veya indirim sağlanırsa onu alabilirim...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece kurgu mu yapacaksın yani oyun falan oynayacak mısın?
Kurgu, tasarım vs. gibi işler için kullanırım ama tabi ki oyun da oynarım ( çok fazla değil ayda 5-6 saat falan ) GTA 5 PUBG gibi oyunları rahatlıkla kaldırır zaten öyle yeni çıkan oyunları anlık oynama çabam da yok sevmem pek oyun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,283
Üyeler
189,822
Son üye
dogan4445
Geri