Neler Yeni

Kurye Kameramı Çalmış!

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Özgür
Motorum bina içerisinde kitli, aksiyon kameramı üzerinde unutmuşum dalgınlığıma gelmiş. Su geçirmez kutusunun içindeydi.
Saat 00.26'da kurye yemeği asansöre bırakıyor kamerayı görmeden kutuyu söküp kamerayla birlikte kaçıyor.
Kask var yüzü belli değil, dışarıda kamerada bulamadım hangi plaka hangi markanın kuryesi.
Ne yapabilirim? Karakola gitsem saat tarih belli çevre kameraları kontrol edip kuryenin plaka ya da hangi markaya kuryelik yaptığını öğrenip işi halledebilir mi?

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Ege
Discord
DİSCORD AÇILSIN ARTIK
Motorum bina içerisinde kitli, aksiyon kameramı üzerinde unutmuşum dalgınlığıma gelmiş. Su geçirmez kutusunun içindeydi.
Saat 00.26'da kurye yemeği asansöre bırakıyor kamerayı görmeden kutuyu söküp kamerayla birlikte kaçıyor.
Kask var yüzü belli değil, dışarıda kamerada bulamadım hangi plaka hangi markanın kuryesi.
Ne yapabilirim? Karakola gitsem saat tarih belli çevre kameraları kontrol edip kuryenin plaka ya da hangi markaya kuryelik yaptığını öğrenip işi halledebilir mi?
siparişte kurye bilgileri yazmıyormu

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

Gurkanpiro

80+ Platinum
sıparıs kıme geldıyse gıt sor adama olmadı karakola gıt kameramı calmıs de yada esnaf felan varsa onlardan kamera kayıtlarını ısteyebılırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
siparişte kurye bilgileri yazmıyormu
Kimin çağırdığı belli değil. O saate bi ben sipariş vermişim ama sipariş tarihi 23.13, teslim tarihi 23:42 hırsızlık anı 00.25
Benim dışımda kimse sipariş vermediğini iddia ediyor. Gereksiz yere haksız birini şikayet etmekte istemiyorum yazık.

Koyun Shaun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,302
İsim
İsimsiz
İlgilendiği Kategoriler
Baydırmen
Instagram
TheCarSave
Steam
TrackVoice
Yemeği alan kişiye sor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
...
Kimin çağırdığı belli değil. O saate bi ben sipariş vermişim ama sipariş tarihi 23.13, teslim tarihi 23:42 hırsızlık anı 00.25
Benim dışımda kimse sipariş vermediğini iddia ediyor. Gereksiz yere haksız birini şikayet etmekte istemiyorum yazık.
O zaman kurye kılığına girmiş bir hırsız. Kuryenin bıraktığı yemeği kim buluyor? İçinde gerçekten yemek var mı? Yoksa sadece göstermelik mi?

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O zaman kurye kılığına girmiş bir hırsız. Kuryenin bıraktığı yemeği kim buluyor. İçinde gerçekten yemek var mı? Yoksa sadece göstermelik mi?
Yemek var gözüküyor dolu poşet bayağı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yemeği alan kişiye sor?
Binadakileri pek tanımıyorum elimden geldiğinde herkese sordum 7 gün önce bugün olmuş olay herkes yok diyip geçti biride açıp sipariş geçmişine bakmadı. İnanmıyorum ama kimseyide zorlayamam ki

1905

80+ Silver
polise gidin belki nereden sipariş verildiğini bulabilirlerse kuryeye ulaşabilirler. kurye değilse de illaki bir yerlerde kameralara yakalanmıştır. geçmiş olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Binadakileri pek tanımıyorum elimden geldiğinde herkese sordum 7 gün önce bugün olmuş olay herkes yok diyip geçti biride açıp sipariş geçmişine bakmadı. İnanmıyorum ama kimseyide zorlayamam ki
O zaman direkt polise gidin. Onları işi bu zaten. "Haksız yere birini şikayet etmek istemiyorum." demeyin. Suçsuzsa salınır zaten.

Sizin yemeğiniz size zamanında geldiyse. Bunu polise bildirirsiniz, onlar da o adamı baskılamadan düzgünce ifadesini alırlar salarlar. Umarım kameranızı sağlam bir şekilde geri alırsınız.

ozgurbey1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Özgür
O zaman direkt polise gidin. Onları işi bu zaten. "Haksız yere birini şikayet etmek istemiyorum." demeyin. Suçsuzsa salınır zaten.

Sizin yemeğiniz size zamanında geldiyse. Bunu polise bildirirsiniz, onlar da o adamı baskılamadan düzgünce ifadesini alırlar salarlar. Umarım kameranızı sağlam bir şekilde geri alırsınız.
Doğru söylüyorsunuz hocam bu şekilde yapayım çünkü 2. kamera olarak kullanıyordum dışarı çıkarkende trafik amaçlı kullanıyordum kolay almadım. parada kolay kazanılmıyor.

Top Bottom