Kurye Kameramı Çalmış!

ozgurbey1

80+
Reaksiyon skoru
247
Motorum bina içerisinde kitli, aksiyon kameramı üzerinde unutmuşum dalgınlığıma gelmiş. Su geçirmez kutusunun içindeydi.
Saat 00.26'da kurye yemeği asansöre bırakıyor kamerayı görmeden kutuyu söküp kamerayla birlikte kaçıyor.
Kask var yüzü belli değil, dışarıda kamerada bulamadım hangi plaka hangi markanın kuryesi.
Ne yapabilirim? Karakola gitsem saat tarih belli çevre kameraları kontrol edip kuryenin plaka ya da hangi markaya kuryelik yaptığını öğrenip işi halledebilir mi?

Motorum bina içerisinde kitli, aksiyon kameramı üzerinde unutmuşum dalgınlığıma gelmiş. Su geçirmez kutusunun içindeydi.
Saat 00.26'da kurye yemeği asansöre bırakıyor kamerayı görmeden kutuyu söküp kamerayla birlikte kaçıyor.
Kask var yüzü belli değil, dışarıda kamerada bulamadım hangi plaka hangi markanın kuryesi.
Ne yapabilirim? Karakola gitsem saat tarih belli çevre kameraları kontrol edip kuryenin plaka ya da hangi markaya kuryelik yaptığını öğrenip işi halledebilir mi?
siparişte kurye bilgileri yazmıyormu

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
sıparıs kıme geldıyse gıt sor adama olmadı karakola gıt kameramı calmıs de yada esnaf felan varsa onlardan kamera kayıtlarını ısteyebılırsın

• Beğen
Reaksiyonlar: 1905
siparişte kurye bilgileri yazmıyormu
Kimin çağırdığı belli değil. O saate bi ben sipariş vermişim ama sipariş tarihi 23.13, teslim tarihi 23:42 hırsızlık anı 00.25
Benim dışımda kimse sipariş vermediğini iddia ediyor. Gereksiz yere haksız birini şikayet etmekte istemiyorum yazık.

Yemeği alan kişiye sor?

Kimin çağırdığı belli değil. O saate bi ben sipariş vermişim ama sipariş tarihi 23.13, teslim tarihi 23:42 hırsızlık anı 00.25
Benim dışımda kimse sipariş vermediğini iddia ediyor. Gereksiz yere haksız birini şikayet etmekte istemiyorum yazık.
O zaman kurye kılığına girmiş bir hırsız. Kuryenin bıraktığı yemeği kim buluyor? İçinde gerçekten yemek var mı? Yoksa sadece göstermelik mi?

O zaman kurye kılığına girmiş bir hırsız. Kuryenin bıraktığı yemeği kim buluyor. İçinde gerçekten yemek var mı? Yoksa sadece göstermelik mi?
Yemek var gözüküyor dolu poşet bayağı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yemeği alan kişiye sor?
Binadakileri pek tanımıyorum elimden geldiğinde herkese sordum 7 gün önce bugün olmuş olay herkes yok diyip geçti biride açıp sipariş geçmişine bakmadı. İnanmıyorum ama kimseyide zorlayamam ki

polise gidin belki nereden sipariş verildiğini bulabilirlerse kuryeye ulaşabilirler. kurye değilse de illaki bir yerlerde kameralara yakalanmıştır. geçmiş olsun.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Binadakileri pek tanımıyorum elimden geldiğinde herkese sordum 7 gün önce bugün olmuş olay herkes yok diyip geçti biride açıp sipariş geçmişine bakmadı. İnanmıyorum ama kimseyide zorlayamam ki
O zaman direkt polise gidin. Onları işi bu zaten. "Haksız yere birini şikayet etmek istemiyorum." demeyin. Suçsuzsa salınır zaten.

Sizin yemeğiniz size zamanında geldiyse. Bunu polise bildirirsiniz, onlar da o adamı baskılamadan düzgünce ifadesini alırlar salarlar. Umarım kameranızı sağlam bir şekilde geri alırsınız.

O zaman direkt polise gidin. Onları işi bu zaten. "Haksız yere birini şikayet etmek istemiyorum." demeyin. Suçsuzsa salınır zaten.

Sizin yemeğiniz size zamanında geldiyse. Bunu polise bildirirsiniz, onlar da o adamı baskılamadan düzgünce ifadesini alırlar salarlar. Umarım kameranızı sağlam bir şekilde geri alırsınız.
Doğru söylüyorsunuz hocam bu şekilde yapayım çünkü 2. kamera olarak kullanıyordum dışarı çıkarkende trafik amaçlı kullanıyordum kolay almadım. parada kolay kazanılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,196,090
Üyeler
189,967
Son üye
kozi
Geri