- Konu Sahibi Konu Sahibi
teşekkürler hocam anlaşırsam alırlar yani işe esnaf kuryeliğinehocam o zaman şartları güzel belirleyip fiyatı doğrultup bi esnafla anlaşın
teşekkürler hocam anlaşırsam alırlar yani işe esnaf kuryeliğinehocam o zaman şartları güzel belirleyip fiyatı doğrultup bi esnafla anlaşın
Kurumsal olan hiçbiyere giremezsin 18 yaşına kadar getirdekiler vb hepsinin vergi levhası var esnaf kurye 18 yaş ve üstler hangi şehirde yaşıyorsun işin olsun ve facebook araştır garsonluk hiç girme amelelik psikolijn bozulur soğursun face ve işin olsun bak günlük 1000 den aşağı yövmiye veren yere girme şuan kuryelerin piyasası çalıştığım şehirde en düşük dükkan motoru ile bu piyasa kendi motorunla 1300 1500 civarı 10 saat lik yövmiye saatlik 100 yani kendi motorun ile çalışmanı önermemSelamlar Ben 16 Yaşındayım İşe Girip Para Kazanmam Gerekli Ama Maalesef Çevremdeki İş Verenler Reşit Olmadığım İçin Çok Az Paralar Veriyor Gunluk 150-250 Arası
Benım Motorum Var Mahallede Kullanıyorum 125cc Lik Bu Aralar Ehliyet Alıcağım Ehliyet Alırsam Getir YemekSepeti Tarzı Yerlerde Kuryelik Yapabiliyormuyum 16 Yaşında a1 Ehliyet İle?
Hocam komilik yap günlük 800-900 yeren verler var 18 yaş altına.Selamlar Ben 16 Yaşındayım İşe Girip Para Kazanmam Gerekli Ama Maalesef Çevremdeki İş Verenler Reşit Olmadığım İçin Çok Az Paralar Veriyor Gunluk 150-250 Arası
Benım Motorum Var Mahallede Kullanıyorum 125cc Lik Bu Aralar Ehliyet Alıcağım Ehliyet Alırsam Getir YemekSepeti Tarzı Yerlerde Kuryelik Yapabiliyormuyum 16 Yaşında a1 Ehliyet İle?
Bilecikte 18 yaş altına günlük 1000 yevmiye veren yer yoktur abartmayın.Kurumsal olan hiçbiyere giremezsin 18 yaşına kadar getirdekiler vb hepsinin vergi levhası var esnaf kurye 18 yaş ve üstler hangi şehirde yaşıyorsun işin olsun ve facebook araştır garsonluk hiç girme amelelik psikolijn bozulur soğursun face ve işin olsun bak günlük 1000 den aşağı yövmiye veren yere girme şuan kuryelerin piyasası çalıştığım şehirde en düşük dükkan motoru ile bu piyasa kendi motorunla 1300 1500 civarı 10 saat lik yövmiye saatlik 100 yani kendi motorun ile çalışmanı önermem
hocam yokki okadar yere sordumHocam komilik yap günlük 800-900 yeren verler var 18 yaş altına.
hocam ehliyeti alayım kuryelık yapıcam garsonluk falanda istemiyorum zaten duzgun para vermiyorlarKurumsal olan hiçbiyere giremezsin 18 yaşına kadar getirdekiler vb hepsinin vergi levhası var esnaf kurye 18 yaş ve üstler hangi şehirde yaşıyorsun işin olsun ve facebook araştır garsonluk hiç girme amelelik psikolijn bozulur soğursun face ve işin olsun bak günlük 1000 den aşağı yövmiye veren yere girme şuan kuryelerin piyasası çalıştığım şehirde en düşük dükkan motoru ile bu piyasa kendi motorunla 1300 1500 civarı 10 saat lik yövmiye saatlik 100 yani kendi motorun ile çalışmanı önermem
Eğer İstanduldaysan Üsküdar da çok işlek kafe var. Onlara sorabilirsin. Günlük ortalama 650-800 arası verenler de var.hocam yokki okadar yere sordum
Öyle hocam küçük şehirdeyim dedin ondan kuryelik önerdim yanlış anlama kolay bi meslek değil garsonluk otelde falan komilik yapabilirsin kuryeliktr riskli ama daha rahat edersin işin olsun hepsine bak işlerin ara konuş 1000 liradan aşağı çalışma 10 saat ve üzeri facebook da bakarsınhocam yokki okadar yere sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ehliyeti alayım kuryelık yapıcam garsonluk falanda istemiyorum zaten duzgun para vermiyorlar
maalesef bilecikdeyim zaten o yuzden ıs bulamıyorumEğer İstanduldaysan Üsküdar da çok işlek kafe var. Onlara sorabilirsin. Günlük ortalama 650-800 arası verenler de var.
yok hocam zaten kuryelik istiyordum bayadır ehliyet alıcam yakında direkt kuryeliğe gırısıcem bi sorayım dedım buraya getire vb girebiliyormuyum dıye gıremıyormusum kafelerle anlasıp esnaf kuryeliği yapıcam onun dısında reşit değilim diye para vermiyorlar pek max 250tl gorebildim günlükÖyle hocam küçük şehirdeyim dedin ondan kuryelik önerdim yanlış anlama kolay bi meslek değil garsonluk otelde falan komilik yapabilirsin kuryeliktr riskli ama daha rahat edersin işin olsun hepsine bak işlerin ara konuş 1000 liradan aşağı çalışma 10 saat ve üzeri facebook da bakarsın
250 ye yüzüne bakma reşitlikle alakası yok reşit de paket atıyor sende günlük en az 800 diyebilir sana işin olsun ara bölgeyi biliyor isen söyle bulursunmaalesef bilecikdeyim zaten o yuzden ıs bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok hocam zaten kuryelik istiyordum bayadır ehliyet alıcam yakında direkt kuryeliğe gırısıcem bi sorayım dedım buraya getire vb girebiliyormuyum dıye gıremıyormusum kafelerle anlasıp esnaf kuryeliği yapıcam onun dısında reşit değilim diye para vermiyorlar pek max 250tl gorebildim günlük
teşekkür ederim hocam250 ye yüzüne bakma reşitlikle alakası yok reşit de paket atıyor sende günlük en az 800 diyebilir sana işin olsun ara bölgeyi biliyor isen söyle bulursun
Valla çok ciddiyim 250 ne olm 3 sene önce o fiyatdı işin olsun google bulursun bilecik motorlu kurye ilanları yazıpteşekkür ederim hocam