Abdullah021 80+ Bronze Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 702 Dün, 16:29 #1 8 Ocakta Ziraattan kart siparişi verdim bugün ise kart basımı tamamlanıp "kuryeye teslim edildi" bildirimi geldi.Bu kart en erken kaç günde gelir?
8 Ocakta Ziraattan kart siparişi verdim bugün ise kart basımı tamamlanıp "kuryeye teslim edildi" bildirimi geldi.Bu kart en erken kaç günde gelir?
-Mehmet- 80+ Gold Katılım 8 Kasım 2023 Mesajlar 7,436 Dahası Reaksiyon skoru 3,868 İsim Mehmet Aslan Dün, 16:42 #2 Abdullah021 yazmış: 8 Ocakta Ziraattan kart siparişi verdim bugün ise kart basımı tamamlanıp "kuryeye teslim edildi" bildirimi geldi.Bu kart en erken kaç günde gelir? Devamı için tıklayın... takip numaranla sitesinden kontrol et , yazıyordur.
Abdullah021 yazmış: 8 Ocakta Ziraattan kart siparişi verdim bugün ise kart basımı tamamlanıp "kuryeye teslim edildi" bildirimi geldi.Bu kart en erken kaç günde gelir? Devamı için tıklayın... takip numaranla sitesinden kontrol et , yazıyordur.
M macelian 80+ Bronze Katılım 20 Aralık 2022 Mesajlar 615 Dahası Reaksiyon skoru 156 İsim İsmail Dün, 16:44 #3 İstanbuldaysan kuryeye teslim edildikten sonra 1 iş gününde aksilik olmadıkça teslim olur.