Leurox
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,396
Enteresandan sonra bu geliyor ``ANLAMADIM``ölüm demek aspdfgaıs niceee
Enteresandan sonra bu geliyor ``ANLAMADIM``ölüm demek aspdfgaıs niceee
Bence en iyisi bu, Çakır da olabilir.Memati
bende ankaralıyımda kızılcahamam bi iki kere gelmiştim mamakmamakdayım.
çakırı çok severdim ölünce çok üzülmüştümBence en iyisi bu, Çakır da olabilir.
general zeki doğana gelirsen beklerimbende ankaralıyımda kızılcahamam bi iki kere gelmiştim mamak
valorantta yeteri kadar gördüm ama yinede teşekkür ederimPhoenix
Sevilmezmi ya..Delikanlı Mert bir adamdıbende ankaralıyımda kızılcahamam bi iki kere gelmiştim mamak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çakırı çok severdim ölünce çok üzülmüştüm
hocam ankaraya bundan sonra geleceğimi pek düşünmüyorum cenaze dışında ankaraya geldiğimde hep başıma kötü şeyler geldi darbe oldu annem hastalandı hastaneye yetiştiremedik ama 2 yıl içerisinde gezmeye gelicemgeneral zeki doğana gelirsen beklerim![]()
babamla yanyana izlerdik güzel zamanlardıSevilmezmi ya..Delikanlı Mert bir adamdı![]()
Feniks (Latince: phoenix, eski Yunanca: Φοῖνιξ, Phoiniks, Arapça: العنقاء), eski Mısır kökenli efsanevi ateş kuşunun Batı mitolojisindeki karşılığıdır.valorantta yeteri kadar gördüm ama yinede teşekkür ederim
Kuş.Kuşu soruşturdum çok yakından kaçmamış yani bakkala fln sordum ben bu kuşu sahiplenicem nickname bulalım mavimuhabbet kuşu klasiklerden değişik oyunlardan gelen bir nickname arıyorum önerilerinizi bekledim
anka kuşu diye biliyorum bizdeki adını efsanesid galiba kaf dağında geçiyor küllerinden doğuyor çok iyi nicknameFeniks (Latince: phoenix, eski Yunanca: Φοῖνιξ, Phoiniks, Arapça: العنقاء), eski Mısır kökenli efsanevi ateş kuşunun Batı mitolojisindeki karşılığıdır.
niceto iyi nickmiş
diken anlamında biliyorm ama yine valorantta kurmaktan bıktığım boş cihazSpike olsun bence, çok enteresan bir nickname bak.