Zeusaqa
80+
- Reaksiyon skoru
- 126
bişi olacağını zannetmiyorum engelle geçŞu şekilde bir mesaj geldi ve trendyoldan çok fazla siparişim vardı bu sıralar henüz elime de ulaşmayan ama biraz şüpheli bir şey gibi boşluğuma geldi ve tıkladım herhangi bir sorun olur mu link boş yüklenmiyor
nolur nolmaz banka sifrenizi degiştirinŞu şekilde bir mesaj geldi ve trendyoldan çok fazla siparişim vardı bu sıralar henüz elime de ulaşmayan ama biraz şüpheli bir şey gibi boşluğuma geldi ve tıkladım herhangi bir sorun olur mu link boş yüklenmşiflerin
link pc ac bakŞu şekilde bir mesaj geldi ve trendyoldan çok fazla siparişim vardı bu sıralar henüz elime de ulaşmayan ama biraz şüpheli bir şey gibi boşluğuma geldi ve tıkladım herhangi bir sorun olur mu link boş yüklenmiyor
1 ürün ptt kargodaymış ama adres falan var kanımca ptt verileri herkesin eline düşmüş milleti ütüyorlarFinal url olarak ptt'ye yönlendiyor url.
Muhtemen site içinde kart bilgilerini vs çalacaklardı. Sonra şüphelenmen için resmi siteye yönlendireceklerdi. Sadece tıkladıysan muhtemelen bişey olmaz.
Alıntıyı görüntüle