IOS KUŞKULU MESAJ ALDIM ACİL BAKAR MISINIZ

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
126
Şu şekilde bir mesaj geldi ve trendyoldan çok fazla siparişim vardı bu sıralar henüz elime de ulaşmayan ama biraz şüpheli bir şey gibi boşluğuma geldi ve tıkladım herhangi bir sorun olur mu link boş yüklenmiyor

Ekler

• IMG_4310.webp
    IMG_4310.webp
    36.7 KB · Hit: 145
hiçbir şey olmaz yola devam

Şu şekilde bir mesaj geldi ve trendyoldan çok fazla siparişim vardı bu sıralar henüz elime de ulaşmayan ama biraz şüpheli bir şey gibi boşluğuma geldi ve tıkladım herhangi bir sorun olur mu link boş yüklenmiyor
bişi olacağını zannetmiyorum engelle geç

Ya banka hesaplarını patlatıyorlar muhabbeti çok dönüyordu şu sıralar ama iphone da sorun yaratmaz inşallah

Şu şekilde bir mesaj geldi ve trendyoldan çok fazla siparişim vardı bu sıralar henüz elime de ulaşmayan ama biraz şüpheli bir şey gibi boşluğuma geldi ve tıkladım herhangi bir sorun olur mu link boş yüklenmşiflerin
nolur nolmaz banka sifrenizi degiştirin

hiçbir şey olmaz boşa kuruntu yapma

Final url olarak ptt'ye yönlendiyor url.
Muhtemen site içinde kart bilgilerini vs çalacaklardı. Sonra şüphelenmen için resmi siteye yönlendireceklerdi. Sadece tıkladıysan muhtemelen bişey olmaz.
Screenshot_20250710_140800_Samsung Internet(1).webp

link pc ac bak

Final url olarak ptt'ye yönlendiyor url.
Muhtemen site içinde kart bilgilerini vs çalacaklardı. Sonra şüphelenmen için resmi siteye yönlendireceklerdi. Sadece tıkladıysan muhtemelen bişey olmaz.
Alıntıyı görüntüle
1 ürün ptt kargodaymış ama adres falan var kanımca ptt verileri herkesin eline düşmüş milleti ütüyorlar

1 level dolandırıcılık yöntemi, engeli basıp geç

Geri