Neler Yeni

Kuşum ayağını kendine çekip duruyor

Muhabbet kuşları dinlenmek yada uyumak için bir ayaklarını karınlarına saklarlar ve muhabbet kuşları çok sık uyuyan bir hayvandır aynı şekilde bu pozisyonu ayaklarını ısıtmak için de yaparlar.Yürürken yada tüneğe yada başka bir cisme tutunurken bir sorun yaşamıyor ve sizde kuşun ayağına bir şey düşürmedi yada zarar vermedi iseniz büyük ihtimalle bir sıkıntısı yok demektir.

Bugün götürmeyi planlıyorum çok geç kalmadan
Kuşlar genellikle her gün ayakları üstünde durdukları için yorulur ve tek ayak üstünde dinletir ayağını flamingolar gibi eğer şu fotodaki gibi duruyorsa bir sıkıntı yoktur
5531ACD7-2234-45A7-BDBA-F17938CC8A4E.jpeg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kuşlar genellikle her gün ayakları üstünde durdukları için yorulur ve tek ayak üstünde dinletir ayağını flamingolar gibi eğer şu fotodaki gibi duruyorsa bir sıkıntı yoktur
5531ACD7-2234-45A7-BDBA-F17938CC8A4E.jpeg
Not:kuş benim değil googledan aldım

Kuşlar genellikle her gün ayakları üstünde durdukları için yorulur ve tek ayak üstünde dinletir ayağını flamingolar gibi eğer şu fotodaki gibi duruyorsa bir sıkıntı yokturAlıntıyı görüntüle

Not:kuş benim değil googledan aldım
Yok karnına çekmiyor direk saliselik hızlıca çekip geri getiriyor

muhabbet kuşları bir ayaklarını kendine çekerek uyurlar öyle bir durum mu ?

ayağını çekmesi çok normal doğal davranışları zaten uyurkende böyle yapıyorlar içinize sinmesse veterine gösterin

Huysuz olur ya da davranışsal bir problemi olur zaten ayağının yaralandığını yere bırakarak anlayabilirsiniz topallayarak gidiyorsa bir sıkıntı vardır zaten
Odadan odaya koşturarak gidiyor , topallama görmedim , bu arada ekliyim kuşum Salmonella olmuştu , yeni yeni iyileşmeye başlamıştı. Dün eve babam gelmiştu heyecanlandı ve avizeye konmaya çalıştı zor tutundu büyük ihtimalle ondan oldu

muhabbet kuşları bir ayaklarını kendine çekerek uyurlar öyle bir durum mu ?
Yok öyle değil

ayağını çekmesi çok normal doğal davranışları zaten uyurkende böyle yapıyorlar içinize sinmesse veterine gösterin
Hayır karnına çekmiyor bildiğin saliselik çekip geri getiriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,164
Üyeler
173,469
Son üye
Daimoonster
Geri