Kuşumun tırnağı kanıyor

10 damladan çok daha fazla akti ama durdu gibi en son hic kan görmedim bu saatte veteriner nerde bulurumki arabamda yok

Çok çok geçmiş olsun. İnşallah kuşunuz en yakın sürede iyileşir. Çok üzücü bir durum. :(

Annem kuşun tırnağı çok uzadığı için ucundan kesmiş ve durmaksızın kanıyodu ilk önve biraz mısır ununa koydum kanı tutması için daha sonra un ve suyla bir hamur yaptım ve ayagına alçı olarak sardım kuşu elimle tuttum hamuru cikartmaması için ve ayagını hicbiyere deydirmemeye çalıştım ışıklari kapattim sessiz ortam yaptım ve uyuttum bi süre o şekilde ve kan yavaş yavaş durdu

LÜTFEN KUŞUNUZUN TIRNAĞINI KESMEYİN!!! eğer böyle bir durumla karşılaşırsanizda acil veterinere götürün son çare olarak benim yaptigim gibi yapın

Bilgisayarla alakasiz biliyorum ama kimsenin başına böyle bi olay gelmesini istemiyorum ben yaşadım çok üzücü bi olay inşallah en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur
lüften acemiler tırnak kesimi yapmasın beyaz renkli tırnağa sahip kuşlarda tırnak kesimi çok daha kolay oluyor içindeki kan damarı gözüküyor sadece ucundan almanız yeterli iyikide mısır ununa basmışsın yoksa kanama durmazdı ve kuşun ölebilirdi

lüften acemiler tırnak kesimi yapmasın beyaz renkli tırnağa sahip kuşlarda tırnak kesimi çok daha kolay oluyor içindeki kan damarı gözüküyor sadece ucundan almanız yeterli iyikide mısır ununa basmışsın yoksa kanama durmazdı ve kuşun ölebilirdi
1 saat sonra baktigimda hamurunda hic kan gozukmuyodu durmuştur dimi sabaha kadar dayanabilir mi

1 saat sonra baktigimda hamurunda hic kan gozukmuyodu durmuştur dimi sabaha kadar dayanabilir mi
Durmuştur o çıkarabilirsin ama tırnak keserken çok dikkat et, sadece ucundan küçücük bir şey almak yeterli benim sultan papağanım var onun tırnaklarını kesmek daha da zor tırnakları siyah, damar hiç gözükmüyor o yüzden sadece ucundan az bir şey alıyorum. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,166,469
Üyeler
185,269
Son üye
TWAXH
Geri