Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler hocam sonraısnda yüksek lisans yapmak istiyorum bu üniversite uygunmudur?Kütahya da doğdum büyüdüm hala daha ikamet ediyorum. Tercih edeceğin bölüm nedir ? Şehirden beklentilerin ne konuyu yeşillendirirsen yorum yapabilirim hocam
Yani şehirden beklenti konusunda ben zaten günlük yaşantım da sade bir yaşantı süren biriyim çok bir beklentim yok 4 seneyi atlatıp kurtulana kadar sabretmeye hazırımKütahya da doğdum büyüdüm hala daha ikamet ediyorum. Tercih edeceğin bölüm nedir ? Şehirden beklentilerin ne konuyu yeşillendirirsen yorum yapabilirim hocam
Yani kampüs derken iktisadi ve idari bilimler fakültesini mi kastediyorsunuz tam anlamadım
Hocam sonrasında doğu avrupa da yüksek lisans yapmak istiyorum benim sadece eğitimimi hakkıyla verip sonrasında gerekliliklerimi yerine getirmemde yardımcı olurlarsa ben zaten ortam vs istemiyorum o ihtiyacı eskişehir'de görücez artıkKütahya hareketli bir yer değil, insanları da anadolu insanı gibi. Arkadaş ortamı yapamazsan çok sıkılacağın bir yer. Şehir dışındaki kampüs aşırı büyük. Merkezindeki de fena değil.
Çok sağolun hocam bilgilendirme için ilk tercihim kütahya olacak sayenizdeArkadaş yapmazsan her şehirde canın sıkılır ama Kütahya arkadaş konusunda iyidir çok fazla sıkılacağını sanmıyorum. İmkanlar olarak merkezde okuyacakmışsın imkan bakımından ne ararsan bulabilirsin Kütahyada Turizm desen var okul içi etkinlikler desen var. Okulun içinde yüzme havuzu tırmanma duvarı çok büyük bir kütüphanesi kütüphanesi çok güzel ve güzel kampüsleri var.
Hocam çoğu kişi kütahya hakkında hiçbir şey öğrenmiyor buraya gelip umarım güzellikleri hakkında bir şeyler öğrenip gelirsin. 2 tane antik kente ev sahipliği yapıyor 3 adet kaplıcaya ki bunlar da su ısıtıp verilmiyor direk yeryüzü su kaynağından su çıkıyor kokusundan anlarsın eğer gidersen. 1 kayak merkezine güzel yemeklere ve değişik bir iklime sahiptir. Gerçekten soğuktur gelmeden aklında bulunsun çok soğuk yazın çok sıcak. Diğer ege şehirleri gibi yazın sıcak kışın ılık değilÇok sağolun hocam bilgilendirme için ilk tercihim kütahya olacak sayenizde
Tamamdır hocam aklımda bulundururum zaten okuduğum kadarıyla internette pek bilgi bulamadığım için foruma sormak istediğim sağolun siz de çok yardımcı oldunuz ilk yılımda kütahyanın tüm güzelliklerinden faydalanmadan rahatlayamam gibiHocam çoğu kişi kütahya hakkında hiçbir şey öğrenmiyor buraya gelip umarım güzellikleri hakkında bir şeyler öğrenip gelirsin. 2 tane antik kente ev sahipliği yapıyor 3 adet kaplıcaya ki bunlar da su ısıtıp verilmiyor direk yeryüzü su kaynağından su çıkıyor kokusundan anlarsın eğer gidersen. 1 kayak merkezine güzel yemeklere ve değişik bir iklime sahiptir. Gerçekten soğuktur gelmeden aklında bulunsun çok soğuk yazın çok sıcak. Diğer ege şehirleri gibi yazın sıcak kışın ılık değil