hahaha plan o yönde hocam sağolunbeş sene boyunca okudum kardeşim arkadaş bulamazsan sıkıntıdan infilak edeceğin bir şehir ama iyidir kütahya he çok sıkılırsan eskişehire gitmen trenle bir buçuk saat
kesinlikle merkeze yakın ev yada yurt bulmaya çalış yoksa geçmez yılların üzülürsünHAhah sağolun hocam sonrasında yüksek lisans yapacağım için üniversiteye pek takılmadım ama işte gidip görücez karar vericez nasıl bir ilmiş
Hocam normalde vakıf üniversitesi düşünüyodum sonra bütün parayı kaliteli bir yurt yada ev tutmaya basasım geldi o yüzden kütahya yoksa aklıma bile yoktukesinlikle merkeze yakın ev yada yurt bulmaya çalış yoksa geçmez yılların üzülürsün
bu arkadaş çok doğru demiş merkez kampüste (şehir dışındaki) okuyorum evim ise germiyan kampüsü tarafında (şehir içindeki kampüs) günlük 1 saat 45 dakikam otobüste geçiyorkesinlikle merkeze yakın ev yada yurt bulmaya çalış yoksa geçmez yılların üzülürsün
HAHAha istanbul da çok farklı değildi alışkınım hocam ama tavsiye için teşekkürlerbu arkadaş çok doğru demiş merkez kampüste (şehir dışındaki) okuyorum evim ise germiyan kampüsü tarafında (şehir içindeki kampüs) günlük 1 saat 45 dakikam otobüste geçiyor
Hocam kampüs şehir merkezindeymiş eğer olursa şehir merkezi olsun zaten yol çekmekten yoruldumEvliya Çelebi Yerleşkesi (şehir dışındaki merkez kampüs) karşısında ufak bir öğrenci kasabası gibi bir yer var kyk yurtları falan o tarafta bilgin olsun.
hangi fakülte biliyor musun? ona göre bilgi verebilirim hangi kampüse gideceğine dairHocam kampüs şehir merkezindeymiş eğer olursa şehir merkezi olsun zaten yol çekmekten yoruldum
Hocam, benim için pek önemi yok zaten bana normal bir eğitim verdikten sonra ister köy ister kasaba olsunben geçen ay 1 gün boyunca kütahyayı ve bu üniversiteyi araştırmıştım. 1 iyi yorum gördüysem 20 kötü yorum görmüşltüm ve elemiştim kafadan. gitmedim görmeidm kendi yorumum değil fakat herkes köy gibi diyordu
yukarıda ki arkadaş şehir merkezinde demiştihangi fakülte biliyor musun? ona göre bilgi verebilirim hangi kampüse gideceğine dair