Neler Yeni

Kutu açarken bıcak battı

Talha Celik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
626
İsim
Talha Çelik
Geçmiş olsun gelişme var mı

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
Alkan Köroğlu
kargodan gelen ürünümü acıyodum çok iyi paketlenmıstı sonlara dogru bıcak bantı sıyırdı bılegımın hemen altına gırdı damarlara gelmesınden korkuyorum kanama durdu ama kolum ful uyuşuk parmaklarımı zor oynatıyorum dikişten falan korkuyorum gitmek ıstemıyorum normel bıcak kesınce gelen uyuşma gibi ne yapıyım bıcak körmüş ucu girdi sadece abanırken battı keskın bıcak olsa kolumu net koparırdı bu uyuşma normel mıdır işe gıdıcem bırazdan böyle calısamam ama sabaha kadar iyileşir diye ümit edıyorum
sinirlerinize zarar gelmiş olabilir annemede aynısı olmustu

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bileğinde atardamar kesilmiş olsaydı foruma girip konu açacak vaktin olmazdı. Ama kesik sıkıntılıysa doktora git.

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe

Vesselam

80+ Bronze
Geçmiş olsun, vücudün herhangi bir bölümüne zarar geldiğinde, bunun fiziksel ya da zihinsel olarak farkına varmasanız bile vücud farkına varıp kanı gövdeye çeker kan kaybı fazla olmasın diye. Bizim zamanla geliştirdiğimiz bir hayatta kalma refleksi bu. Kan çekildiğinde yarı felç gibi olursun, gücün olmaz, net göremezsin. Muhetmelen sana da olan bu ama illa ki bir bilir kişiye görünmen lazım yine de ne olur ne olmaz.

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe

The Batman

80+ Silver
benim kolumu kemik hariç bütün damarlar kesildi ona ragmen şuan bir sıkıntım yok 10 yıldan fazla süre geçmesine ragmen bir şey olmaz tetanoz aşın falan varsa

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
benim kolumu kemik hariç bütün damarlar kesildi ona ragmen şuan bir sıkıntım yok 10 yıldan fazla süre geçmesine ragmen bir şey olmaz tetanoz aşın falan varsa
O ne dur bi sn bunu sindirmem lzm cidden damarı mı kestin 😱😱
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kuzenimin ayağının ön tarafı lastik öğütme makinesine girdi şu plastikleri öğüten makineler varya fabrikalarda ayağının yarısını kurtara bildiler damarlar felan hepsi parçalandı yazık daha 18 yaşındaydı 😔

The Batman

80+ Silver
O ne dur bi sn bunu sindirmem lzm cidden damarı mı kestin 😱😱
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kuzenimin ayağının ön tarafı lastik öğütme makinesine girdi şu plastikleri öğüten makineler varya fabrikalarda ayağının yarısını kurtara bildiler damarlar felan hepsi parçalandı yazık daha 18 yaşındaydı 😔
12 yaşında falan kapının buzlu camı kırılıp üstüme düşmüştü bende kendimi korumak için kolumu siper aldım doktor kolu sadece kemik ile deri tutuyor demişti 13 yıl falan oldu ben ilçede yaşıyordum burada ameliyat yapacak doktor yoktu 1 saat yol gittim şuan bir sorunum yok kuzenin çok kötü teccübe yaşamış Allah kolaylık versin

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,557
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
12 yaşında falan kapının buzlu camı kırılıp üstüme düşmüştü bende kendimi korumak için kolumu siper aldım doktor kolu sadece kemik ile deri tutuyor demişti 13 yıl falan oldu ben ilçede yaşıyordum burada ameliyat yapacak doktor yoktu 1 saat yol gittim şuan bir sorunum yok kuzenin çok kötü teccübe yaşamış Allah kolaylık versin
Kolunla korumasaydın kendini hayal bile edemiyorum g.o

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Geçmiş olsun son durumu yazarsınız artık

Geçmiş olsun gelişme var mı
tekrar işe giderken kanamaya başladı iş yerınde sabaha kadar 3 defa pansuman yaptırdım agrı kesıcı falan attım suan düne göre parmaklarım bugun az olsun hareket edebiliyo ama gene bilek hareketleri falan zayıf dikişlik yara mevcut denildi batikon krem vs. bunlar gibi ilaclar ile suanlık durdu gibi gözüküyor aksam tekrar pansumanı yenılerım

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
tekrar işe giderken kanamaya başladı iş yerınde sabaha kadar 3 defa pansuman yaptırdım agrı kesıcı falan attım suan düne göre parmaklarım bugun az olsun hareket edebiliyo ama gene bilek hareketleri falan zayıf dikişlik yara mevcut denildi batikon krem vs. bunlar gibi ilaclar ile suanlık durdu gibi gözüküyor aksam tekrar pansumanı yenılerım
Doktora gitmediniz mi?

Rakunabii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
660
İsim
durden
doktora gitme knk doktor şeytan işi erkek adam zaten doktora gitmez (y)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,624
Üyeler
161,479
Son üye
yusuf354
Top Bottom