Kütüphane İçin Klavye

Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar iyi akşamlar. Kütüphaneye giderken klavye ihtiyacım oluyor ama insanları rahatsız etmeyecek bir klavyeye ihtiyacım var. Belli başlı kriterlerim var ama bu kriterlere uygun bir klavye bir türlü bulamadım.
Kriterlerim şunlar:
Mekanik olması,
%60,%65 veya %70 olması,
kablosuz olması
sessiz olması
ürün için de 2000 2500 liraya kadar para çıkarabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar iyi akşamlar. Kütüphaneye giderken klavye ihtiyacım oluyor ama insanları rahatsız etmeyecek bir klavyeye ihtiyacım var. Belli başlı kriterlerim var ama bu kriterlere uygun bir klavye bir türlü bulamadım.
Kriterlerim şunlar:
Mekanik olması,
%60,%65 veya %70 olması,
kablosuz olması
sessiz olması
ürün için de 2000 2500 liraya kadar para çıkarabilirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Mekanik olupta sessiz klavye olmaz, mekanik klavyenin olayı zaten karakteristik sesi olması. Alacaksan tablet klavyesi tarzı laptoplar da ki gibi sessiz klavyelerden al.

Mekanik olupta sessiz klavye olmaz, mekanik klavyenin olayı zaten karakteristik sesi olması. Alacaksan tablet klavyesi tarzı laptoplar da ki gibi sessiz klavyelerden al.
anladım teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam mekanik olup da sessiz olan model yok maalesef. yani kendi içinde sessiz olan vardır ama kütüphane için uygun sessizlikte olan model yok. onlar için https://www.akakce.com/klavye/en-ucuz-logitech-pebble-keys-2-k380s-kablosuz-fiyati,317983997.html bu tarz ürünler daha uygun olur
tamamdır çok teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,744
Üyeler
202,706
Son üye
Küçükumut
Geri