Yardım Kütüphanem dolu olduğu için hangi oyundan başlamak istediğime emin değilim

Oyunlarla ilgili editler izle gaza gelmeni ve seçmeni sağlar bence hocam
O bende işe yaramıyor ya. Hangi oyunun editini izleyeceğime karar versem zaten oyunu da seçip oynarım. Ama hem seçemiyorum hem de çok üşeniyorum.

O bende işe yaramıyor ya. Hangi oyunun editini izleyeceğime karar versem zaten oyunu da seçip oynarım. Ama hem seçemiyorum hem de çok üşeniyorum.
Enis Cherryson videolarına bakınabilirsin mesela hocam o da olur bi de zahmet olmazsa Steam hesabının linkin atar mısın merak ettim de?

O kadar çok oyun var ki.. Hangi oyundan başlayacağıma karar veremiyorum. Kararımı neye göre nasıl verebilirim?
Aksiyon RPG türünü çok seviyorum.
Skyrim indirdim hazır duruyor ama o kadar geniş çaplı bir oyun ki başlamak istemiyorum korkutuyor.
Hunt: Showdown için arkadaş yok.
Bana anlik olarak bi oyunu oynama hissi geliyor sonra o oyuna giriyorum bitirene kadar da birakmiyorum.
O an canin ne cekiyosa indir basla, o oyunu oynarken farkli oyunlari canim cekiyor ama o oyun bitene kadar devam ediyorum. Boyle boyle azaliyor oyun sayisi

o isteksizlik dönem dönem bende de oluyor bazen oyun oynamak için yanıp tutuşuyorum ama başına geçince aman salla bunla uğraşacağım oluyor yaşın getirdiği bir deformasyon olarak görüyorum umarım düzelirsiniz motivasyon için steam başarımları için oynayabilirsiniz.
Steam başarıları ne işe yarıyor
NOT YENI PC ALDIM O YÜZDEN SORDUM

O kadar çok oyun var ki.. Hangi oyundan başlayacağıma karar veremiyorum. Kararımı neye göre nasıl verebilirim?
Aksiyon RPG türünü çok seviyorum.
Skyrim indirdim hazır duruyor ama o kadar geniş çaplı bir oyun ki başlamak istemiyorum korkutuyor.
Hunt: Showdown için arkadaş yok.
Ben çekiliş yaparak oynuyom hangisi çıkarsa ya da hangisi daha kısaysa.

MİNECRAFT:kedi::kekw:

Ben çekiliş yaparak oynuyom hangisi çıkarsa ya da hangisi daha kısaysa.
Bana anlik olarak bi oyunu oynama hissi geliyor sonra o oyuna giriyorum bitirene kadar da birakmiyorum.
O an canin ne cekiyosa indir basla, o oyunu oynarken farkli oyunlari canim cekiyor ama o oyun bitene kadar devam ediyorum. Boyle boyle azaliyor oyun sayisi
Tek tek sahip olduğum oynamaya değer olanları yazdım. Toplam 76 oyun abi. Ben nasıl seçeceğim?
1689242719036.png

Metro serisine başla.

Tek tek sahip olduğum oynamaya değer olanları yazdım. Toplam 76 oyun abi. Ben nasıl seçeceğim?
Alıntıyı görüntüle
Canın en çok neyi çekiyosa ondan başla bence oyun oynama zevkin artar hem. En çekmediğinden başlarsan oyun oynamaktan soğursun.
Başla bitir bir anda böyle böyle yıllar için de biter illa ki :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,358
Üyeler
184,619
Son üye
Clash Royale Devi
Geri