Neler Yeni

Yardım Kütüphanem dolu olduğu için hangi oyundan başlamak istediğime emin değilim

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
O bende işe yaramıyor ya. Hangi oyunun editini izleyeceğime karar versem zaten oyunu da seçip oynarım. Ama hem seçemiyorum hem de çok üşeniyorum.
Enis Cherryson videolarına bakınabilirsin mesela hocam o da olur bi de zahmet olmazsa Steam hesabının linkin atar mısın merak ettim de?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
O kadar çok oyun var ki.. Hangi oyundan başlayacağıma karar veremiyorum. Kararımı neye göre nasıl verebilirim?
Aksiyon RPG türünü çok seviyorum.
Skyrim indirdim hazır duruyor ama o kadar geniş çaplı bir oyun ki başlamak istemiyorum korkutuyor.
Hunt: Showdown için arkadaş yok.
Bana anlik olarak bi oyunu oynama hissi geliyor sonra o oyuna giriyorum bitirene kadar da birakmiyorum.
O an canin ne cekiyosa indir basla, o oyunu oynarken farkli oyunlari canim cekiyor ama o oyun bitene kadar devam ediyorum. Boyle boyle azaliyor oyun sayisi

Daryl7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Deryl
o isteksizlik dönem dönem bende de oluyor bazen oyun oynamak için yanıp tutuşuyorum ama başına geçince aman salla bunla uğraşacağım oluyor yaşın getirdiği bir deformasyon olarak görüyorum umarım düzelirsiniz motivasyon için steam başarımları için oynayabilirsiniz.
Steam başarıları ne işe yarıyor
NOT YENI PC ALDIM O YÜZDEN SORDUM

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
O kadar çok oyun var ki.. Hangi oyundan başlayacağıma karar veremiyorum. Kararımı neye göre nasıl verebilirim?
Aksiyon RPG türünü çok seviyorum.
Skyrim indirdim hazır duruyor ama o kadar geniş çaplı bir oyun ki başlamak istemiyorum korkutuyor.
Hunt: Showdown için arkadaş yok.
Ben çekiliş yaparak oynuyom hangisi çıkarsa ya da hangisi daha kısaysa.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
MİNECRAFT:kedi::kekw:

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
Steam başarıları ne işe yarıyor
NOT YENI PC ALDIM O YÜZDEN SORDUM
bi işe yaramıyor oyun içerisinde bulunan steam başarımları oyunu oynayan diğer insanların ne kadarı o başarımı elde etmiş onu gösteriyor bir nevi sidik yarışı

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Ben çekiliş yaparak oynuyom hangisi çıkarsa ya da hangisi daha kısaysa.
Bana anlik olarak bi oyunu oynama hissi geliyor sonra o oyuna giriyorum bitirene kadar da birakmiyorum.
O an canin ne cekiyosa indir basla, o oyunu oynarken farkli oyunlari canim cekiyor ama o oyun bitene kadar devam ediyorum. Boyle boyle azaliyor oyun sayisi
Tek tek sahip olduğum oynamaya değer olanları yazdım. Toplam 76 oyun abi. Ben nasıl seçeceğim?
1689242719036.png

Sakin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Tolga
Metro serisine başla.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,278
İsim
a l p e r

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Tek tek sahip olduğum oynamaya değer olanları yazdım. Toplam 76 oyun abi. Ben nasıl seçeceğim?
Alıntıyı görüntüle
Canın en çok neyi çekiyosa ondan başla bence oyun oynama zevkin artar hem. En çekmediğinden başlarsan oyun oynamaktan soğursun.
Başla bitir bir anda böyle böyle yıllar için de biter illa ki :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,083
Üyeler
166,877
Son üye
Aktörabi
Top Bottom