- Konu Sahibi Konu Sahibi
O bende işe yaramıyor ya. Hangi oyunun editini izleyeceğime karar versem zaten oyunu da seçip oynarım. Ama hem seçemiyorum hem de çok üşeniyorum.Oyunlarla ilgili editler izle gaza gelmeni ve seçmeni sağlar bence hocam
O bende işe yaramıyor ya. Hangi oyunun editini izleyeceğime karar versem zaten oyunu da seçip oynarım. Ama hem seçemiyorum hem de çok üşeniyorum.Oyunlarla ilgili editler izle gaza gelmeni ve seçmeni sağlar bence hocam
Enis Cherryson videolarına bakınabilirsin mesela hocam o da olur bi de zahmet olmazsa Steam hesabının linkin atar mısın merak ettim de?O bende işe yaramıyor ya. Hangi oyunun editini izleyeceğime karar versem zaten oyunu da seçip oynarım. Ama hem seçemiyorum hem de çok üşeniyorum.
Bana anlik olarak bi oyunu oynama hissi geliyor sonra o oyuna giriyorum bitirene kadar da birakmiyorum.O kadar çok oyun var ki.. Hangi oyundan başlayacağıma karar veremiyorum. Kararımı neye göre nasıl verebilirim?
Aksiyon RPG türünü çok seviyorum.
Skyrim indirdim hazır duruyor ama o kadar geniş çaplı bir oyun ki başlamak istemiyorum korkutuyor.
Hunt: Showdown için arkadaş yok.
Enis Cherryson videolarına bakınabilirsin mesela hocam o da olur bi de zahmet olmazsa Steam hesabının linkin atar mısın merak ettim de?
Steam başarıları ne işe yarıyoro isteksizlik dönem dönem bende de oluyor bazen oyun oynamak için yanıp tutuşuyorum ama başına geçince aman salla bunla uğraşacağım oluyor yaşın getirdiği bir deformasyon olarak görüyorum umarım düzelirsiniz motivasyon için steam başarımları için oynayabilirsiniz.
Ben çekiliş yaparak oynuyom hangisi çıkarsa ya da hangisi daha kısaysa.O kadar çok oyun var ki.. Hangi oyundan başlayacağıma karar veremiyorum. Kararımı neye göre nasıl verebilirim?
Aksiyon RPG türünü çok seviyorum.
Skyrim indirdim hazır duruyor ama o kadar geniş çaplı bir oyun ki başlamak istemiyorum korkutuyor.
Hunt: Showdown için arkadaş yok.
Fallout 4 ten başla aşırı keyifli, Modları fazla, açık dünyası güzel farklı olaylarla karşılaşıyorsun ,kararların önemli.Abicim hangi oyundan başlayacağımı bilemiyorum ya. Off.
bi işe yaramıyor oyun içerisinde bulunan steam başarımları oyunu oynayan diğer insanların ne kadarı o başarımı elde etmiş onu gösteriyor bir nevi sidik yarışıSteam başarıları ne işe yarıyor
NOT YENI PC ALDIM O YÜZDEN SORDUM
Ben çekiliş yaparak oynuyom hangisi çıkarsa ya da hangisi daha kısaysa.
Tek tek sahip olduğum oynamaya değer olanları yazdım. Toplam 76 oyun abi. Ben nasıl seçeceğim?Bana anlik olarak bi oyunu oynama hissi geliyor sonra o oyuna giriyorum bitirene kadar da birakmiyorum.
O an canin ne cekiyosa indir basla, o oyunu oynarken farkli oyunlari canim cekiyor ama o oyun bitene kadar devam ediyorum. Boyle boyle azaliyor oyun sayisi
Tek tek sahip olduğum oynamaya değer olanları yazdım. Toplam 76 oyun abi. Ben nasıl seçeceğim?
Alıntıyı görüntüle
Canın en çok neyi çekiyosa ondan başla bence oyun oynama zevkin artar hem. En çekmediğinden başlarsan oyun oynamaktan soğursun.Tek tek sahip olduğum oynamaya değer olanları yazdım. Toplam 76 oyun abi. Ben nasıl seçeceğim?
Alıntıyı görüntüle